Vier de zomervakantie in CODA!

Vier de zomervakantie in CODA!

Met een museum, bibliotheek, ExperienceLab, daktuin, erfgoedhuis en studio is er in CODA Apeldoorn van alles te zien, doen en te beleven – ook in de zomervakantie! 

Je vindt het in CODA 
Van interessante tentoonstellingen, exposities en historische hotspots tot boekenbuis, (online) gameplekken, een Veluws landschap en studio: je vindt het allemaal in CODA aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een leuk of verrassend cadeau of zoek je een fijne plek voor een lekkere lunch of heerlijke kop koffie, loop dan ook eens bij CODA Winkel en CODA Café naar binnen! 

Travelling Bricks - met 120 LEGO® voertuigen

Pixelbricks fotografiechallenge

CODA Daktuin

Tour de Transport

Tal van familieactiviteiten

In de zomervakantie zijn er bij de tentoonstellingen die op dat moment in CODA Museum te zien verschillende familie-activiteiten georganiseerd. Zo kun je bij Travelling Bricks - met 120 LEGO® voertuigen meedoen aan de Pixelbricks fotografiechallenge. Of ontdek je al fietsend en lopend de pracht van de natuur in hartje Gelderland met Tour de Transport. Je leest er alles over in onze agenda en op de tentoonstellingspagina’s

Daarnaast staan er de hele zomer tal van activiteiten geprogrammeerd in CODA Junior. Meer over deze activiteiten is te lezen in de agenda; daar zie je ook voor welke activiteiten je eventueel een ticket moet kopen of je moet aanmelden. De toegang tot CODA Centrale Bibliotheek, waar je onder andere ook CODA Junior vindt, is gratis.

Bezoek CODA Museum tot en met 17 jaar gratis  

Goed om te weten: ben je jonger dan 18 jaar of in het bezit van een Museumkaart, CODA bibliotheekpas, CODA Vriendenpas of ICOM-pas, dan is toegang tot CODA Museum gratis. Je toegangskaartjes bestel je hier eenvoudig online. 

Openingstijden CODA Museum 

Weten wanneer CODA in de zomervakantie geopend is? Je vindt het op deze pagina.  

Wist je dat… 

  • CODA Daktuin tijdens activiteiten geopend is en je daar dan even heerlijk kunt zitten? 
  • …je via de Boekenbuis naar CODA Junior kunt glijden? 
  • …er in de bibliotheek verschillende plekken zijn waar je een krant of tijdschrift kunt lezen? 
  • …je bij CODA Winkel ook heel veel wandel- en fietsroutes vindt?