Onzichtbaar zichtbaar: rondleidingen voor slechtziende en blinde mensen

Onzichtbaar zichtbaar is een rondleiding voor mensen met een visuele beperking door één of meer tentoonstellingen in CODA Museum. Tijdens deze rondleiding maken speciaal opgeleide rondleiders dat wat visueel niet zichtbaar is zichtbaar door middel van voelen, ruiken en luisteren. De rondleidingen hebben elke keer een ander thema.

 

Programma

Onzichtbaar zichtbaar begint om 10.00 uur met koffie of thee in CODA Museum, waarna vanaf ongeveer 10.30 uur een bezoek aan de tentoonstelling(en) gebracht wordt. We staan stil bij verschillende kunstwerken waarover we met elkaar in gesprek gaan. Tijdens deze uitleg en de bijbehorende opdrachten zijn klapstoelen aanwezig zodat iedereen kan zitten. Een geleidehond of begeleider is uiteraard ook van harte welkom.

 

Aanmelden & kosten

Wil je een rondleiding bijwonen, stuur dan een e-mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Onzichtbaar zichtbaar’. Noteer daarbij ook de datum, je naam, het aantal personen en of je een geleidehond meeneemt. Aan elke rondleiding kunnen tien deelnemers meedoen (inclusief eventuele begeleiders). Deelname bedraagt € 7,50, inclusief toegang CODA Museum en koffie of thee vooraf. Deelname is gratis met een CODA pas of Museumkaart.