Onzichtbaar zichtbaar

Onzichtbaar zichtbaar

Onzichtbaar zichtbaar is een rondleiding door CODA Museum voor mensen met een visuele beperking. Tijdens deze activiteit maken getrainde rondleiders dat wat visueel niet zichtbaar is, zichtbaar door middel van voelen, ruiken en luisteren. Je wordt om 10.00 uur ontvangen met koffie of thee, daarna bezoeken we de tentoonstelling(en). We kijken naar verschillende kunstwerken waarover we met elkaar in gesprek gaan. In CODA zijn (hoge) klapstoelen aanwezig. Een geleidehond of begeleider is van harte welkom.

Aanmelden & informatie

Wanneer: één keer in de twee maanden op maandag
Tijd: 10.00 - 12.00 uur 
Prijs: € 7,50 per deelnemer (inclusief koffie of thee en entree CODA Museum)
Reserveren: aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl
Meer informatie: inclusie@coda-apeldoorn.nl

De reservering is definitief wanneer je een bevestigingsmail door een medewerker van CODA hebt ontvangen. Aanmelden kan t/m de woensdag voorafgaand aan de maandag waarop de activiteit plaatsvindt. Je kunt in onze agenda de gewenste bezoekdatum selecteren om te controleren of er eventuele wijzigingen zijn die jouw bezoek betreffen.

Toegankelijkheid

Iedereen is welkom in CODA, daarom bieden we diverse faciliteiten. Denk aan klapstoeltjes, mindervalidetoiletten en leenrolstoelen. Kijk ook op www.coda-apeldoorn.nl/toegankelijkheid.