Beleef CODA Bibliotheek

Geschiedenis, verhalen van en over mensen, inspiratie, kennis, verrassing en emotie, leven; een boek kan alles bevatten. CODA Bibliotheek biedt het allemaal. Inclusief luisterboeken, magazines, e-books en films. Er is altijd een abonnement dat bij jou past. En wist je dat kinderen en jongeren tot 17 jaar gratis lenen? Naast de prachtige collectie in CODA Bibliotheek is er bovendien voor jong en oud van alles te beleven in CODA. Ontwikkel je vaardigheden, beleef onze geschiedenis, laat je verrassen en verken de toekomst. Je bent van harte welkom!

Wat wil je weten?

Hoe kan ik betalen?

arrow-large Created with Sketch.

Je kunt openstaande bedragen betalen via de betaalautomaten in de CODA vestigingen, aan de balie met je pinpas of thuis met iDeal. Lees meer over betalen.

Hoe kan ik materialen verlengen?

arrow-large Created with Sketch.

Verlengen doe je eenvoudig thuis via de online bibliotheekcatalogus of de app.

Hoe werkt het lenen van e-books?

arrow-large Created with Sketch.

Alles over het lenen van e-books lees je hier.

Hoe wijzig ik mijn gegevens bij CODA Bibliotheek?

arrow-large Created with Sketch.

Een e-mailadres kun je online aanpassen via de bibliotheekcatalogus. Klik daar op ‘Verlengen en Mijn gegevens’. Ga dan naar ‘Persoonlijke gegevens’ en wijzig uw gegevens. Een adreswijziging kun je doorgeven via het adreswijzigingsformulier.

Krijg ik een inleverattentie?

arrow-large Created with Sketch.

Maak je gebruik van de Iguana Bibliotheek app? Dan kun je aangeven dat je inleverattenties wilt ontvangen. Dat doe je door bij gebruikersbeheer onder overige opties de push notificaties voor uitleningen aan te zetten. Je krijgt dan 3 werkdagen vóór de uitleentermijn is verstreken een melding dat je boeken ingeleverd moeten worden. Lees meer over de Iguana Bibliotheek App.

Maak je geen gebruik van de App? Dan krijg je 4 dagen voordat je uitleentermijn is verstreken een attenderingsmail. Je mailadres moet dan wel bekend zijn bij ons. Is dit nog niet het geval? Voeg je mailadres dan toe in de bibliotheekcatalogus.

Je mag er vanuit gaan dat de inleverattenties goed werken wanneer je ze goed hebt ingesteld. Toch blijft het je eigen verantwoordelijkheid om je boeken op tijd in te leveren. Lees meer in ons uitleenreglement.

Kan ik een aanschafsuggestie doen?

arrow-large Created with Sketch.

Ja, graag! Je hoeft hier alleen maar het formulier voor in te vullen.

Tarieven van CODA Bibliotheek

arrow-large Created with Sketch.

Tarieven voor printen, internetten, lenen en te laat inleveren vind je in dit overzicht.

Waar vind ik informatie over leeskringen?

arrow-large Created with Sketch.

Wil je een leeskring beginnen of ben je op zoek naar uittreksels of inspiratie voor je leeslijst? Lees dan alle informatie voor leeskringen.