Onze kijk op CODA

Onze kijk op CODA

Waarom wij er zijn

Bij CODA staat een leven lang leren centraal. Voor het publiek, voor onze bezoekers en voor onze medewerkers. Hoe we dit willen bereiken? Door elkaar te stimuleren en te prikkelen. Met kennis, informatie en documentatie op het gebied van (jeugd)literatuur, muziek en film. En ook op het gebied van de geschiedenis van Apeldoorn en de regio, sieraden en beeldende kunst van én op papier. Initiatieven als de bibliotheek op school, CODA Junior met CODA FabLab, CODA VR Lab, CODA Taalhuis, het Social Media Café en Onvergetelijk CODA zijn goede voorbeelden van onze manier van denken én doen.

We willen voor onze bezoekers een belangrijke plek zijn; de ‘huiskamer van de stad’ waar jouw talenten kunnen groeien en bloeien. Een plek waar je vindt wat je zoekt, maar ook verrast wordt door dat wat je niet zocht. Een huis waar inspiratie, creativiteit en gedrevenheid voor jong en oud centraal staat. Hét cultuurhuis van en voor Apeldoorn, dat is CODA.

CODA: Cultuurhuis van Apeldoorn

De gemeenteraad van Apeldoorn stelde eind 2016 de cultuurnota Cultureel Kapitaal 2017-2020 vast en daarmee het cultuurbeleid van de gemeente voor de komende jaren. Binnen deze kaders hebben wij ons beleid geformuleerd en vastgelegd. Lees erover in Koers van CODA 2017-2020.

Organisatie

Koers van CODA 2017-2020

Koers van CODA 2017-2020

Lees meer

Organogram

Lees meer

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer