CODA verbindt, verrijkt en verrast

CODA verbindt, verrijkt en verrast

Een bron van inspiratie

Met een bibliotheek, museumarchief en ExperienceLab is CODA hét cultuurhuis van Apeldoorn, voor Apeldoorners en voor bezoekers van elders. CODA is een bron van inspiratie op het gebied van literatuur, kunst en erfgoed – middenin het hart van de stad. Ontdek de mooiste verhalen, beleef de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe, proef van kunst en cultuur, vind wat je zoekt en laat je verrassen door dat wat je niet zocht.

Hét cultuurhuis van Apeldoorn

CODA is vóór iedereen en ván iedereen. Bij ons doet u inspiratie op, haalt u informatie en kijkt u net even anders naar de wereld om u heen. Deel uw ervaringen of doe mee aan een van onze activiteiten. CODA verrijkt, verbindt en verrast!

CODA is met een bibliotheek, museum en archief een kruisbestuiving tussen beeldende kunst, literatuur en geschiedenis: we brengen maatschappelijke ontwikkelingen in beeld en geven kennis door. Samen bewaren, tonen en vertellen we de geschiedenis van Apeldoorn.

CODA Museum is toonaangevend. Niet alleen als het gaat om onze sieradencollectie, de collectie houten ADO speelgoed en de collectie beeldende kunst van en op papier, maar ook wat betreft de tweejaarlijkse internationale tentoonstelling CODA Paper Art. CODA Museum, een wereld vol verwondering, inspiratie en verrassing.

CODA ondertekende in mei 2021 het Lokaal Preventie Akkoord en draagt met lokale partners en organisaties bij aan een gezond en bewegend Apeldoorn.