Fashion Recycle Hub

Repareer je kapotte kleding of geef oude kleding een nieuwe look in de Fashion Recycle Hub van CODA ExperienceLab. Neem deel aan onder andere Fixing Fashion-activiteiten waar je aan de hand van tips en tricks kleding kunt repareren. CODA organiseert ook regelmatig een kledingruilmarkt waar je met gesloten portemonnee kunt shoppen!  

Fixing Fashion in CODA ExperienceLab

Wil je meer leren over hoe je jouw oude kleding kan repareren? Kom dan langs tijdens de gratis Fixing Fashion avonden in CODA ExperienceLab.

Repareer je kapotte kleding of geef oude kleding een nieuwe look in onze Fashion Recycle Hub. Aan de hand van handige tips en tricks van de Fixing Fashion Community leer je repareren, verstellen en hoe je kleding kunt customizen.

 

Je kunt hiervoor een (bijv. oud of kapot) kledingstuk meenemen van jezelf waarmee je aan de slag wilt gaan of gebruik maken van een van de aanwezige kledingstukken. Het repareren van kleding kan onder andere met de hand gedaan worden, maar je kan ook gebruik maken van de naai- en loc machines van CODA ExperienceLab.

 

Fixing Fashion is een onderdeel van One Army.

Workshop Eco-print

Laat je verrassen door de manieren waarop de natuur gebruikt kan worden voor het kleuren van textiel en papier! Leer meer over hoe je de kleurstoffen die verscholen zitten in bladeren en bloemen kunt overzetten. Denk hierbij aan het verven van textiel of het maken van een print van je eigen bloem- en bladcompositie op papier.