Onderzoek het in CODA Junior

Wat wil je weten? Onderzoek, experimenteer, vind antwoorden, bedenk oplossingen en ontdek nieuwe werelden. Je kunt het allemaal zelf in CODA Junior. 

Via de BoekenBuis land je in het Veluwelandschap van CODA Junior en ontdek je de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe. Hier lees je de mooiste, leukste, spannendste en bijzondere kinderboeken of test je je skills in CODA Gamezone. Kom het proberen en neem je vrienden en vriendinnen mee!

Wat wil je weten?

Hoe kan ik betalen in CODA Junior?

arrow-large Created with Sketch.

Met de CODA FabLab stempelkaart! Je koopt hem bij de balie van CODA Centrale Bibliotheek voor € 10,- Daarmee mag je 6 x 30 minuten 3D printen en/of ontwerpen. (Maximaal 10 centimeter hoog.) Ook te gebruiken tijdens de Snuffelmiddagen in CODA FabLab. De stempelkaart is 1 jaar geldig. Wil je meer of groter printen en ontwerpen? Overleg dan even met een medewerker van CODA FabLab. Betalen voor workshops doe je bij de balie van CODA Centrale Bibliotheek. Let op, je kunt hier alleen pinnen! 

Moet ik mij altijd opgeven voor de activiteiten?

arrow-large Created with Sketch.

Alleen als we het benoemen bij de activiteit. Je kunt je dan aanmelden door te mailen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn of, waar aangegeven, via Eventbrite. Bij de instapactiviteiten mag je gewoon aanschuiven.

Zijn alle activiteiten in CODA Junior voor kinderen?

arrow-large Created with Sketch.

Er zijn activiteiten voor kinderen, voor jongeren en voor volwassenen. Een cursus of workshop voor volwassenen kan dus ook in CODA Junior gegeven worden.