Onvergetelijk CODA

Onvergetelijk CODA

Museumbezoek voor mensen met dementie en hun naasten

CODA Museum organiseert rondleidingen voor mensen met dementie die samen met hun naasten onze collectie en tentoonstellingen willen ontdekken. Onze rondleiders ontvangen je met koffie of thee en zorgen voor een ontspannen sfeer waarbij er voldoende ruimte is om ervaringen en indrukken te delen. Je kijkt naar verschillende kunstwerken in alle rust. Samen ontspannen, plezier en interactie staan hierbij voorop

Aanmelden & informatie

Wanneer: elke eerste maandag van de maand
Tijd: 14.00-16.00 uur 
Prijs: € 7,50 per deelnemer (inclusief koffie of thee en entree CODA Museum)
Reserveren is noodzakelijk, mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. De reservering is definitief wanneer je een bevestigingsmail door een medewerker van CODA hebt ontvangen. Aanmelden kan t/m de woensdag voorafgaand aan de maandag waarop de activiteit plaatsvindt.
Meer informatie? Mail inclusie@coda-apeldoorn.nl

Je kunt in onze agenda de gewenste bezoekdatum selecteren om te controleren of er eventuele wijzigingen zijn die jouw bezoek betreffen.

Onvergetelijk CODA wordt mede mogelijk gemaakt door Gieskes Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo en RCOAK

 

Toegankelijkheid

Iedereen is welkom in CODA, daarom bieden we diverse faciliteiten. Denk aan klapstoeltjes, mindervalidetoiletten en leenrolstoelen. Kijk ook op www.coda-apeldoorn.nl/toegankelijkheid.

Ervaringen van bezoekers

"Eén op één contact, ervaringen delen, lotgenotencontact, jezelf kunnen zijn, vrij associëren; dat is waar het om draait. Kunst als kapstok voor een gesprek, als trigger voor eindelijk weer eens een onderwerp om over te praten."

Stepping Stones Home & Care

"Een warm gevoel; interactief en vrolijk."

Alzheimer Nederland Bestuurslid Oost-Veluwe, Cora Versteeg

"In eerste instantie waren wij sceptisch, maar nadat we zijn geweest zijn we helemaal omgedraaid. Zowel mijn man als ik zijn heel blij dat we nu elke maand naar CODA kunnen gaan."

Sjanie Beumer