Geheugen-kabinet

Geheugen-kabinet

Het Geheugenkabinet is een plek in CODA Centrale Bibliotheek met boeken, romans, films en spellen over het geheugen. Op deze plek wordt ook een gelijknamige activiteit georganiseerd voor mensen met dementie en hun naasten. Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten bespreken we een herkenbaar of actueel onderwerp waarbij meerdere zintuigen gebruikt worden. Denk aan thema’s als de Veluwe, ADO speelgoed, Zwitsal, voorwerpen van vroeger en Paleis Het Loo. Ontspanning en plezier staan voorop. Zo trainen we op een laagdrempelige manier het geheugen.

Aanmelden & informatie

Wanneer: elke derde maandag van de maand
Tijd: 10.00-11.30 uur 
Prijs: gratis
Reserveren: noodzakelijk, mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl
Meer informatie: mail naar inclusie@coda-apeldoorn.nl

De reservering is definitief wanneer je een bevestigingsmail door een medewerker van CODA hebt ontvangen. Aanmelden kan t/m de woensdag voorafgaand aan de maandag waarop de activiteit plaatsvindt. Je kunt in onze agenda de gewenste bezoekdatum selecteren om te controleren of er eventuele wijzigingen zijn die jouw bezoek betreffen.

Het Geheugenkabinet wordt mede mogelijk gemaakt door het Geheugensteunpunt Apeldoorn en Alzheimer Nederland afdeling Oost-Veluwe.

 

Toegankelijkheid

Iedereen is welkom in CODA, daarom bieden we diverse faciliteiten. Denk aan klapstoeltjes, mindervalidetoiletten en leenrolstoelen. Kijk ook op www.coda-apeldoorn.nl/toegankelijkheid.