Inspirerend vergaderen

Inspirerend vergaderen

Vergaderen in Apeldoorn

CODA is een prachtige locatie voor uw vergadering of evenement. Van een kleine teammeeting met 10 personen tot een congres met 150 deelnemers; CODA inspireert! U komt bijeen tussen prikkelende kunsttentoonstellingen. Vragen of uw wensen bespreken? We helpen u graag verder. U kunt mailen naar  evenementen@coda-apeldoorn.nl of bellen met 055-526 85 38. 

Zalen met alle voorzieningen

U kunt beschikken over een of meerdere ruimtes die elk voorzien zijn van een digiboard, flipover en beamer. De standaardopstelling is de U-vorm maar kan uiteraard naar wens gewijzigd worden. Liever iets anders? In overleg is veel mogelijk.

Zeven moderne ruimtes

Museumzaal (vanaf 150 personen)

CODA Auditorium (100m2, tot 125 personen) - in CODA Auditorium is een ringleiding aanwezig

Groene zaal (75m2, 15-65 personen)

Paarse zaal (40 m2, 5-30 personen)

Bruine zaal (40 m2, 5-30 personen)

Gele zaal (40 m2, 5-30 personen)

Zeegroene zaal (75m2, 15-65 personen)

Goed eten en genieten

Wat het thema of doel van uw bijeenkomst ook is, goed eten en drinken draagt bij aan het succes. Daarom zorgen wij voor lekkere koffie, heerlijke thee, verfrissend water en kunt u een keue maken uit ruim assortiment frisdrank en sap. In CODA Café of in de Lunchroom serveren we een smakelijke lunch met broodjes, salades of een warm buffet. Even uit de sleur? Breng een bezoek aan CODA Museum of geniet op ons buitenterras.

Apeldoorn Partners

Apeldoorn Partners is een initiatief van samenwerkende ondernemers. CODA is daar met trots bij aangesloten. Waarom? In geen enkele andere stad vindt u zoveel verrassende evenementenlocaties bij elkaar. Bekijk het aanbod maar eens.