Inspirerend vergaderen

Inspirerend vergaderen

Vergaderen in Apeldoorn

CODA is ook een prachtige locatie voor uw vergadering of evenement. Van een kleine teammeeting met 15 personen tot een congres met 500 deelnemers; CODA inspireert! U komt bijeen tussen prikkelende kunsttentoonstellingen en wij leggen uw gasten in de watten. We helpen u graag verder. Neem contact op door te mailen naar evenementen@coda-apeldoorn.nl  of bellen naar 055 5268 538.

Zalen met alle voorzieningen

We bieden zeven moderne ruimtes voor uw gasten. Uiteraard is een whiteboard en flipover aanwezig, maar u kunt ook kiezen voor een beamer, andere audiovisuele apparatuur en geluidsversterking. Onze Groene zaal heeft ook een Digibord. De standaard opstelling is de U-vorm. Liever iets anders? In overleg is veel mogelijk.

Zeven moderne ruimtes

Museumzaal (vanaf 150 personen)

CODA Auditorium (100m2, tot 125 personen). In CODA Auditorium is een ringleiding aanwezig.

Groene zaal (75m2, 15-65 personen)

Paarse zaal (40 m2, 5 - 30 personen)

Bruine zaal (40 m2, 5 - 30 personen)

Gele zaal (40 m2, 5 - 30 personen)

Zeegroene zaal (75m2, 15-65 personen)

Goed eten. En genieten

Waar uw bijeenkomst ook om draait, goed eten en drinken draagt bij aan het succes. Daarom zorgen wij voor goede koffie, heerlijke thee, verfrissend water en een ruim assortiment frisdrank en sap. En in CODA Café serveren we uw gasten een uitstekende lunch met broodjes, salades of een warm buffet. Even uit de sleur? Breng een bezoek aan CODA Museum of geniet op ons buitenterras.

Apeldoorn Congresstad

Apeldoorn Congresstad is een initiatief van samenwerkende ondernemers. CODA is daar met trots bij aangesloten. Waarom? In geen enkele andere stad vindt u zoveel verrassende evenementenlocaties bij elkaar. Bekijk het aanbod maar eens.