VR Art in CODA

VR Art in CODA

Virtual reailty en kunst

Virtual reality speelt een steeds grotere rol in de manier waarop wij naar de wereld kijken. Het medium wordt inmiddels niet alleen door gameontwikkelaars ingezet maar ook gerenommeerde kunstenaars als Marina Abramović, Jeff Koons & Olafur Eliasson maken gebruik van virtual reality om werk te produceren. Benieuwd naar deze VR Art? In CODA VR Lab kun je tijdens vaste openingstijden en speciaal ingeplande momenten toegang krijgen tot het virtuele kunstplatform 'Acute Art'.

Over Acute Art

Acute Art is een platform voor kunstenaars die werken in virtual reality met speciale virtuele tentoonstellingsruimtes. Er wordt constant nieuw werk toegevoegd en de applicatie wordt voortdurend doorontwikkeld om de beleving te optimaliseren. Er is volop ruimte voor jonge en nieuwe talenten om zich te presenteren. Het platform helpt ideeën om te zetten in daadwerkelijke beelden en zorgt dat de nieuwe VR-werken een groot publiek bereiken.

Bezoeken

Bezoek zelf de virtuele tentoonstelling van Acute Art in CODA VR Lab elke woensdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur en elke zondag tussen 13.00 uur en 16.00 uur op reservering. Speciale momenten worden van te voren aangekondigd.