Geef een vriendschap cadeau!

Geef een vriendschap cadeau!

Cadeautip

Geef een vriendschap cadeau en geniet samen gratis van de CODA concertreeks CODA Classique (t.w.v. 40,- p.p.)! 

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een CODA vriendschap cadeau en geniet samen van de concertreeks CODA Classique in CODA Museum! 

Vriend zijn van CODA betekent ambassadeur zijn van CODA; de plek in Apeldoorn waar je vindt wat je zoekt en verrast wordt door wat je niet zocht. Van museum tot ExperienceLab en van het ontdekken van erfgoed en geschiedenis tot lezen, lenen, ontmoeten en experimenteren in de bibliotheek. Met jouw vriendschap lever je een belangrijke bijdrage aan projecten en initiatieven. Geef je in 2023 een vriendschap cadeau voor 2024, dan geniet je samen van twee concerten in de concertreeks CODA Classique (t.w.v. €40,- p.p.)!

Ben je nog geen vriend van CODA? Dan is dit het moment om een vriendschap cadeau te doen (of zelf vriend te worden)! En mooi verpakte cadeaus met een prachtige inhoud zijn leuk om te geven dus uiteraard zorgen wij voor een feestelijk pakket met daarin de Vriendenpas voor de nieuwe vriend(en), kaarten voor CODA Classique (voor jou en voor de nieuwe vriend) en een extra attentie van CODA. Je kunt natuurlijk ook een vriendschap cadeau doen zonder zelf vriend te worden of als je al vriend bent. 

Geef je uiterlijk 17 december een vriendschap cadeau, dan zorgen wij dat het feestelijke pakketje bij je thuisbezorgd wordt. Bestel je na deze datum, dan kun je je cadeau ophalen bij de receptie van CODA. Zodra het pakket gereed is krijg je een afhaalbericht.

Dit geef je cadeau: 

  • Vriendennieuwsbrief (ca. 4x per jaar) 
  • Gratis toegang tot CODA Museum 
  • Uitnodigingen voor openingen, concerten, schrijvers- en kunstenaarsontmoetingen, erfgoedactiviteiten en CODA ExperienceLab-programmering 
  • 10% korting in CODA Winkel (m.u.v. boeken i.v.m. de wet op de vaste boekenprijs)

En natuurlijk geniet je samen kosteloos van de concerten in CODA Museum. Meer informatie over CODA Classique vind je hier.  

Geef een CODA vriendschap cadeau door onderstaand formulier in te vullen.  

Zelf nog geen vriend van CODA en vriend worden? Ga dan naar www.coda-apeldoorn.nl/vrienden en meld je aan! Je kunt CODA op verschillende manieren steunen en altijd op een manier die bij jou past.