Virtuele Tour door de Keramiek Triënnale 2021

CODA presenteert in samenwerking met Carola de Poel Panorama-Fotografie een 360 graden tour door de Keramiek Triënnale 2021. Deze online tour brengt de tentoonstelling en de kunstwerken op indrukwekkende wijze dichtbij. Geniet op je mobiel, tablet of PC van het werk van 48 kunstenaars uit binnen- en buitenland! 

 

Kan ik bijdragen met een donatie?

De 360 tour wordt gratis aangeboden door CODA. De coronacrisis raakt ons echter allemaal en in de cultuursector kunnen veel tentoonstellingen, optredens, evenementen en activiteiten niet doorgaan. Met een eenmalige donatie in het ticketsysteem kun je CODA steunen. Met jouw bijdrage kunnen wij diverse activiteiten en services (online of in een andere vorm) blijven aanbieden. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom. Hartelijk dank!

 

De Keramiek Triënnale 2021 toont het werk van 48 kunstenaars uit Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Ierland, Engeland, Roemenië en Slovenië en realiseert CODA in samenwerking met de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK). Het werk van de geselecteerde kunstenaars staat garant voor een gevarieerde tentoonstelling waarmee CODA en de NVK een stand van zaken geven op het gebied van de hedendaagse keramiek in Europa. Via de button op deze pagina is ook een digitale rondleiding door CODA conservator Els Drummen te bekijken.