Idiots

Idiots

Vliegende kunst

Animalia - verzameling van pracht & pastel toont een aantal andere sprookjesachtige sculpturen van kunstenaarsduo Idiots (Afke Golsteijn en Floris Bakker). De opgezette dieren zijn versierd met kralen, glas en textiel en zo van andere betekenissen voorzien. De fabelachtige dieren houden de moderne mens een spiegel voor en zetten aan tot nadenken over schoonheid, vergankelijkheid en kwetsbaarheid van het leven. Deze zwaan kreeg een tweede leven in de vorm van een kunstwerk, je vindt hem hoog in de lucht als je richting de ingang van CODA Museum loopt (bij de kluisjes). In de tentoonstelling zelf ontdek je onder andere vogels, een fazant en konijnen. 

Een bezoek aan CODA Museum met kinderen: op reis met Animalia Tijdens de tentoonstellingsperiode biedt CODA voor gezinnen een divers activiteitenprogramma. Als echte explorers kunnen kinderen onder andere met een opdrachtenboekje op ontdekkingsreis in de wereld van dieren en kunstenaars door goed te kijken met een loep, te tekenen en vragen te beantwoorden. Het gratis boekje is tijdens de looptijd van de tentoonstelling verkrijgbaar bij de balie van CODA Museum. 

TIP: met kinderen aan de slag met deze zwaan? Dat kan! Download de opdrachtensheet via onderstaande button. Je kunt deze zowel thuis als in CODA Museum doen.