Onvergetelijk CODA: speciale editie

van
25.09.2023 14:00
t/m
25.09.2023 16:00

Onvergetelijk CODA: speciale editie

Op maandag 25 september is er een extra editie van Onvergetelijk CODA. Dit in het kader van de Wereld Alzheimer dag op 21 september 2023. Deze speciale editie van Onvergetelijk CODA is bedoeld voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Rondleiding
CODA Museum organiseert rondleidingen voor mensen met dementie die samen met hun naasten onze collectie en tentoonstellingen willen ontdekken. Onze rondleiders ontvangen je met koffie of thee en zorgen voor een ontspannen sfeer waarbij er voldoende ruimte is om ervaringen en indrukken te delen. Je kijkt naar verschillende kunstwerken in alle rust. Samen ontspannen, plezier en interactie staan hierbij voorop.

Aanmelden & informatie
Wanneer: maandag 25 september
Tijd: 14.00-16.00 uur.
Toegang: gratis (inclusief koffie of thee en entree CODA Museum).

Er is plek voor maximaal 14 deelnemers. Aanmelden is nodig, mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. De reservering is definitief wanneer je een bevestigingsmail van een medewerker van CODA hebt ontvangen. Aanmelden kan t/m de woensdag voorafgaand aan de maandag waarop de activiteit plaatsvindt.

Meer informatie? Mail inclusie@coda-apeldoorn.nl

Onvergetelijk CODA wordt mede mogelijk gemaakt door Gieskes Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo en RCOAK

Toegankelijkheid
Iedereen is welkom in CODA, daarom bieden we diverse faciliteiten. Denk aan klapstoeltjes, mindervalidetoiletten en leenrolstoelen. Kijk ook op www.coda-apeldoorn.nl/toegankelijkheid.