Expedition Nature in CODA Atelier

van
04.02.2018
t/m
04.03.2018

Expedition Nature in CODA Atelier

Expedition Nature in CODA Atelier

Paradijselijke landschappen en sprookjesachtige natuur of juist melancholisch, absurd, angstaanjagend en vervreemdend. Kunstenaars in Expedition Nature vinden hun inspiratie buiten de muren van hun atelier. Reizen in binnen- en buitenland – soms zelfs buitenaards – geven voeding aan ideeën, beelden en verhalen. Als romanticus, ontdekkingsreiziger, onderzoeker, verteller of uitvinder belichten kunstenaars de natuurlijke omgeving waarin ze leven.

Wat jij kunt doen in CODA Atelier

In CODA Atelier laat je jouw invloed op het landschap zien. Bouw je eigen filmset binnen een decor vol met prachtige werken van Karin Bos. Vervolgens fotografeer je jezelf in de filmset, bevestig je de foto op de wand en kun je jouw foto delen via #ExpeditionNature @CODAApeldoorn.

Ontwerp een miniatuurlandschap

Elke eerste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00

Heb je de smaak te pakken? Kom dan op de eerste zondag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur naar CODA Museum en maak in CODA Atelier een miniatuurlandschap. Met papier, tape en schaar ontwerp je een eigen landschap, dat je vervolgens bevolkt met kleine figuurtjes. Je kunt meedoen in je eentje, maar ook samen met je ouders, vriendjes, broer of zus. Aan het eind van de middag krijg je jouw landschap mee naar huis.