Gino-Anthonisse
Gino-Anthonisse-photography-by-Lisandro-Suriel-model-Noah-@-menfolkmanagement

CODA Atelier

CODA Atelier | 05.06.2017 t/m 29.10.2017

Papier is een fantastisch materiaal dat al eeuwenlang een inspiratiebron voor kunstenaars is. De structuur, textuur, verschillende eigenschappen en het grenzeloze potentieel van papier zijn betoverend en inspirerend.

Tijdens CODA Paper Art kun je zelf aan de slag met papier in CODA Atelier. Maak zelf een draagbaar ontwerp en test je experiment uit op de handen, armen en benen die aan de muur bevestigd zijn.

Workshop onder begeleiding

Iedere laatste zondag van de maand kun je tussen 14.00 - 16.00 uur onder begeleiding van een museumdocent in ons atelier aan de slag. Je kunt werken aan grote draagbare stukken die vervolgens geëxposeerd worden op de bustes in CODA Atelier.

Expedition Nature in CODA Atelier

Karin Bos

05.11.2017 t/m 04.03.2018

Paradijselijke landschappen en sprookjesachtige natuur of juist melancholisch, absurd, angstaanjagend en vervreemdend. Kunstenaars in Expedition Nature vinden hun inspiratie buiten de muren van hun atelier. Reizen in binnen- en buitenland – soms zelfs buitenaards – geven voeding aan ideeën, beelden en verhalen. Als romanticus, ontdekkingsreiziger, onderzoeker, verteller of uitvinder belichten kunstenaars de natuurlijke omgeving waarin ze leven.

Wat jij kunt doen in CODA Atelier

In CODA Atelier laat je jouw invloed op het landschap zien. Bouw je eigen filmset binnen een decor vol met prachtige werken van Karin Bos. Vervolgens fotografeer je jezelf in de filmset, bevestig je de foto op de wand en kun je jouw foto delen via #ExpeditionNature @CODAApeldoorn.

Ontwerp een miniatuurlandschap

Elke eerste zondag van de maand van 14.00 tot 16.00

Heb je de smaak te pakken? Kom dan op de eerste zondag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur naar CODA Museum en maak in CODA Atelier een miniatuurlandschap. Met papier, tape en schaar ontwerp je een eigen landschap, dat je vervolgens bevolkt met kleine figuurtjes. Je kunt meedoen in je eentje, maar ook samen met je ouders, vriendjes, broer of zus. Aan het eind van de middag krijg je jouw landschap mee naar huis.

Delen via:
Zoek in collecties