CODA ApeldoornBibliotheek Verlengen en Mijn gegevens

Verlengen via de Bibliotheekcatalogus

Klik op onderstaande button om in te loggen in de bibliotheekcatalogus en uw materialen te verlengen.

Verlengen via de Iguana Library App

Met de Iguana Library App is het mogelijk om materialen te zoeken, te verlengen en te reserveren. Daarnaast kunt u pushberichten instellen, zodat u een melding krijgt wanneer de inlevertermijn van materialen (bijna) is verstreken. Download de Iguana Library App voor Android of iPhone of download de handleiding voor de Iguana Library App.

 

Verlengen

Voor elk abonnement geldt

Materialen kunt u twee keer verlengen (de uitleentermijn verschilt per abonnement). Sprintermateriaal en tijdschriften kunt u één keer verlengen (met uitleentermijn van twee weken). Gereserveerde materialen kunnen niet verlengd worden.

Let op: de verlengtermijn start vanaf de dag van verlengen. Als de retourdatum reeds is verstreken, start de verlengtermijn vanaf de retourdatum.

Reserveren van materialen

U kunt vanuit de bibliotheekcatalogus boeken reserveren en verlengen uit heel Nederland. U zoekt in de collectie van Gelderland door in de catalogus onder 'opties' op Gelderse Samenwerkende Bibliotheken te klikken u zoekt in de collectie van heel Nederland door 'Nationale Bibliotheek Catalogus' te selecteren. Bekijk de verschillende tarieven voor het reserveren van materialen.

CD's en muziek DVD's

Leden van CODA Bibliotheek kunnen ook bij de Centrale Discotheek Rotterdam cd's, lp's en muziek-dvd's lenen. Ga naar MuziekWeb en log in met uw lenernummer en pincode om gebruik te maken van alle mogelijkheden. Zodra uw aanvraag klaarstaat in de reserveringenkast van CODA Centrale Bibliotheek, ontvangt u een e-mail. De leentermijn van CD's is twee weken. Bekijk de tarieven voor het lenen van CD's en muziek DVD's.

Gratis zoekaccount aanvragen voor specialistische boeken

Bent u op zoek naar specialistische boeken die niet in de reguliere collectie te vinden zijn zoals medische verhandelingen, dan kunt u via de balie van CODA Centrale Bibliotheek een gratis IBL (InterBibliothecair Leenverkeer) zoekaccount aanvragen. Met dit account kunt u thuis in landelijke catalogi kijken. 
Wilt u ook thuis aanvragen, dan moet u een IBL account met tegoed aanvragen. De kosten hiervan bedragen € 37,50, dat is 5 keer het geldende IBL tarief. Het systeem houdt bij wat u gebruikt en geeft aan wanneer u moet bijstorten. De boeken worden gestuurd naar uw eigen bibliotheek.

Delen via:
Zoek in collecties