Boek & Film

De serie Boek & Film wordt al jaren door CODA en Gigant georganiseerd en is een absolute ‘must’ voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films. Tijdens deze Boek & Film-avonden worden in Gigant zeven actuele boekverfilmingen vertoond; de boeken zijn uiteraard te leen in CODA Bibliotheek. Elke avond wordt door filmdocent Harry Peters geopend met een korte inleiding waarbij bezoekers voorafgaand aan de film ook een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur ontvangen. 

Data seizoen 2017/2018

De volgende data staan verder nog in 2017 gepland: 23 november (Vele hemels boven de zevende – voorpremière), 19 december (The Glass Castle). In 2018 is er een Boek & Film-avond op 23 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei. Ongeveer twee weken voorafgaand aan iedere Boek & Film-avond is op deze pagina en www.gigant.nl meer informatie over die boekverfilming te lezen. Naast de reguliere Boek & Film-avonden heeft in de kerstvakantie ook weer een Kinder Boek & Film plaats; aanvullende informatie volgt! 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn). Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling. Kaarten zijn ook te koop via www.gigant.nl.

Delen via:
Zoek in collecties