Boek & Film

De serie Boek & Film wordt al jaren door CODA en Gigant georganiseerd en is een absolute ‘must’ voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films. Tijdens deze Boek & Film-avonden worden in Gigant zeven actuele boekverfilmingen vertoond; de boeken zijn uiteraard te leen in CODA Bibliotheek. Elke avond wordt door filmdocent Harry Peters geopend met een korte inleiding waarbij bezoekers voorafgaand aan de film ook een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur ontvangen. 

Data seizoen 2017/2018

Ook keomend seizoen komen CODA en Gigant weer met een prachtige serie Boek & Film waarin actuele boekverfilmingen centraal staan. De volgende data kun je alvast in de agenda noteren: 24 oktober, 28 november, 19 december (2017) en 23 januari, 27 februari, 27 maart en 24 april (2018).

Verkoop passe-partout start 21 augustus 

Kaarten zijn per avond te koop bij de kassa van Gigant en deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,-. Wie alle zeven filmavonden bij wil wonen, kan het beste een passe-partout kopen: je betaalt dan voor zes in plaats van voor zeven avonden (€ 54,- voor leden/vrienden, € 66,- voor niet-leden/vrienden). De verkoop van deze passe-partout start 1 augustus in Gigant.

 

Delen via:
Zoek in collecties