Alle data voor het nieuwe seizoen Boek & Film zijn bekend

Vanaf dinsdag 24 oktober weer acht bijzondere boekverfilmingen

De serie Boek & Film is een absolute ‘must’ voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films en wordt al jaren door CODA en Gigant georganiseerd. De actuele boekverfilmingen worden in Gigant vertoond; de boeken zijn uiteraard te leen in CODA Bibliotheek. Dit seizoen staan acht avonden gepland. Wilt u alle avonden bijwonen, koop dan een passe-partout en betaal voor slechts zeven avonden. De kaartverkoop hiervoor start donderdag 24 augustus.

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt, maar u kunt de volgende titels en data alvast in uw agenda noteren: Du Forsvinder, naar Ik heb je zien verdwijnen van Christian Jungersen (dinsdag 24 oktober), Vele hemels boven de zevende, naar de gelijknamige roman van Griet op de Beeck (donderdag 23 november) en Murder on the Orient Express, naar Moord in de Orënt Expres van Agatha Christie (dinsdag 19 december, onder voorbehoud).

Aan het concept is vergeleken met voorgaande jaren niets veranderd: Iedere avond begint om 19.30 uur met een korte inleiding door filmdocent Harry Peters waarna u gezamenlijk de film gaat kijken. Bij aanvang ontvangt u eveneens een reader met informatie over het boek, de film, regisseur en de acteurs. Ook dit seizoen kunt u weer een passe-partout kopen: voor € 77,- (of € 63,- als u Vriend van Gigant of lid van CODA Bibliotheek bent) bekijkt u alle acht voorstellingen voor de prijs van zeven! Zowel het passe-partout als de losse kaartjes zijn te koop bij de kassa van Gigant of online via www.gigant.nl. Losse kaarten kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling. Bestelt u uw kaartje online, dan betaalt u € 1,20 transactiekosten.

Boek & Film staat dit seizoen gepland op 24 oktober, 23 november, 19 december (2017) en 23 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april en 29 mei (2018).

Delen via:
Zoek in collecties