Boek & Film

Voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films bieden Gigant en CODA gezamenlijk de serie Boek & Film aan. Een mooie gelegenheid om met andere filmliefhebbers actuele boekverfilmingen te zien. Iedere avond begint om 19.30 uur met een korte inleiding door filmdocent Harry Peters waarna u de film gaat kijken. U ontvangt eveneens een reader met informatie over het boek, de film, de acteurs en de regisseur. Wanneer u lid bent van een leesclub is het misschien een leuk idee om samen een voorstelling te bezoeken: zo maakt u een bijzondere avond van uw gezamenlijke passie!

Kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn). Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,- per voorstelling. Wie alle zes de avonden bij wil wonen, kan het beste een passe-partout kopen à € 45,- voor leden/vrienden | € 55,- voor niet-leden/vrienden). Kaarten zijn ook online te bestellen via  www.gigant.nl / telefonisch reserveren: 055-5216346.

Volgende films en boeken komen dit seizoen nog aan bod:

Dinsdag 24 februari, de film Wild naar het boek Wild: over jezelf verliezen, terugvinden & 1700 kilometer hiken van Cheryl Strayed

Dinsdag 31 maart, de film Ventoux naar het gelijknamige boek van Bert Wagendorp

Dinsdag 28 april, de film Gemma Bovery naar het gelijknamige stripboek van Posy Simmonds

Zoek in collecties