Boek & Film - Mal de pierres

Dinsdag 10 januari 2017 | 19.30 uur | Gigant

CODA en Gigant hebben ook in 2017 weer verschillende Boek & Film-avonden geprogrammeerd waarin actuele boekverfilmingen getoond worden. De eerste editie in het nieuwe jaar heeft plaats op dinsdag 10 januari 2017. Deze avond is in Gigant Mal de pierrres te zien naar het boek Mal di pietre van Milena Agus. De avond begint om 19.30 uur in Gigant; kaarten zijn te koop bij de kassa van Gigant of via www.gigant.nl.

Het verhaal

Gabrielle woont in een klein Spaans dorpje in een tijd waarin haar droom om de ware liefde te vinden als schandalig en zelfs belachelijk gezien wordt. Tegen haar wil in wordt ze uitgehuwelijkt aan José, een eerlijke en liefdevolle boer. Tijdens haar niersteenbehandeling in de Franse Alpen brengt André, een jonge gewonde veteraan van de Indochinese oorlog, haar vlam voor ware liefde en passie weer tot leven. Met haar nieuwe liefde verlangt Gabrielle ernaar weg te rennen en haarzelf te bevrijden van het huwelijk dat haar gevangen houdt. Deze keer is ze vastberaden haar droom waar te maken.

Boek & Film

Over Boek & Film

Boek en Film is een samenwerking tussen CODA en Gigant waarin boeken en prachtige boekverfilmingen worden belicht. Filmdocent Harry Peters opent elke avond om 19.30 uur met een korte inleiding waarbij u een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur ontvangt. Aansluitend gaat u gezamenlijk de film kijken.

Kaartverkoop bij Gigant en online

Kaarten koopt u bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn). Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,-. Wie alle zeven de avonden bij wil wonen, kan het beste een passe-partout kopen à € 54,- voor leden/vrienden (€ 66,- voor niet-leden/vrienden). U kunt uw kaarten ook online bestellen via de website van Gigant.

Andere data

De data in 2017 zijn 28 februari (Réparer les vivants), 14 maart en 11 april. Dit jaar wordt op 27 december een extra avond ingelast, een kerstcadeautje voor passe-partouthouders die deze avond American Pastoral gratis kunnen zien. Heeft u geen passe-partout, dan kunt u natuurlijk een kaartje kopen voor deze extra filmavond! Meer over deze en de andere titels volgt te zijner tijd op deze pagina en op www.gigant.nl.

Delen via:
Zoek in collecties