Boek & Film - De noodkreet in de fles

Boek & Film

Dinsdag 20 september | aanvang 19.30 uur in Gigant

De serie Boek & Film wordt al jaren door CODA en Gigant georganiseerd en is een absolute ‘must’ voor liefhebbers van goede literatuur en de betere films. In Gigant worden actuele boekverfilmingen vertoond; de boeken zijn uiteraard te leen in CODA Bibliotheek. Dit seizoen staan er maar liefst zeven prachtige verfilmingen geprogrammeerd zoals De noodkreet in de fles (20.09.2016) en de voorpremière van Tonio (11.10.2016). Andere data zijn 15 november 2016 en 10 januari, 28 februari, 14 maart en 11 april 2017.

De noodkreet in de fles

De noodkreet in de fles vertelt het verhaal van inspecteur Mørck en zijn team van ‘Afdeling Q’ die flessenpost krijgen. Na dit briefje te hebben ontcijferd, blijkt dat het een acht jaar oude noodkreet is van een jongen. Na deze ontdekking verdwijnen op hetzelfde moment twee kinderen uit een religieuze gemeenschap. Er blijkt een connectie tussen de twee zaken. Inspecteur Mørck en zijn team slagen erin om te infiltreren in de gemeenschap en ontdekken dat leven en dood wel erg dicht bij het geloof staan.

Over Boek & Film

Boek en Film is een samenwerking tussen CODA en Gigant waarin boeken en prachtige boekverfilmingen worden belicht. Filmdocent Harry Peters opent elke avond om 19.30 uur met een korte inleiding waarbij u een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur ontvangt. Aansluitend gaat u gezamenlijk de film kijken.

Kaartverkoop bij Gigant en online

Kaarten koopt u bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn). Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,-. Wie alle zeven de avonden bij wil wonen, kan het beste een passe-partout kopen à € 54,- voor leden/vrienden (€ 66,- voor niet-leden/vrienden). U kunt uw kaarten ook online bestellen via de website van Gigant.

Andere data dit seizoen

Er staan dit jaar vertoningen gepland op 15 november 2016 en 10 januari, 28 februari, 14 maart en 11 april 2017

Delen via:
Zoek in collecties