Boek & Film

Over Boek & Film

Boek en Film is een samenwerking tussen CODA en Gigant waarin boeken en prachtige boekverfilmingen worden belicht. Filmdocent Harry Peters opent elke avond om 19.30 uur met een korte inleiding waarbij u een reader met informatie over het boek, de film, acteurs en regisseur ontvangt. Aansluitend gaat u gezamenlijk de film kijken.

Kaartverkoop bij Gigant en online

Kaarten koopt u bij de kassa van Gigant (Nieuwstraat 377, Apeldoorn). Deze kosten € 9,- voor leden van CODA/Vrienden van Gigant; niet-leden/vrienden betalen € 11,-. Wie alle zeven de avonden bij wil wonen, kan het beste een passe-partout kopen à € 54,- voor leden/vrienden (€ 66,- voor niet-leden/vrienden). U kunt uw kaarten ook online bestellen via de website van Gigant.

Andere data

De data in 2017 zijn 10 januari, 28 februari, 14 maart en 11 april. Dit jaar wordt op 27 december een extra avond ingelast, een kerstcadeautje voor passe-partouthouders die deze avond American Pastoral gratis kunnen zien. Heeft u geen passe-partout, dan kunt u natuurlijk een kaartje kopen voor deze extra filmavond! Meer over deze en de andere titels volgt te zijner tijd op deze pagina en op www.gigant.nl.

Delen via:
Zoek in collecties