Wachtwoord wijzigen vanaf 11 juni

Om je gegevens nog beter te beveiligen passen we op 11 juni ons wachtwoordbeleid aan. Hierdoor is het dan niet meer mogelijk om met je geboortedatum als wachtwoord in te loggen in de bibliotheekcatalogus. We vragen je daarom eind mei een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan. Tevens moet het ten minste 1 hoofdletter,1 kleine letter, 1 cijfer en één van de volgende tekens .!#$%+*-/=?{|}@ bevatten.

Mailadres toevoegen

Het is van belang dat je een geldig e-mailadres bij ons hebt geregistreerd. Daarmee kun je een nieuw wachtwoord aanmaken wanneer je je wachtwoord bent vergeten. Je kunt dit doen door in te loggen in de bibliotheekcatalogus en naar ‘persoonlijke gegevens’ te gaan. Klik op 'wijzig gegevens' om je e-mailadres toe te voegen.

Wachtwoord vergeten?

Weet je niet meer wat je wachtwoord is? Wanneer je je oude wachtwoord nooit hebt gewijzigd bestaat deze uit je geboortedag en maand (ddmm). Heb je dit wachtwoord wel gewijzigd? Vul dan bij het inlogscherm je pasnummer in en klik op de ‘wachtwoord vergeten’ link. We versturen dan een e-mail met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer