Voorlezen aan Huis

Voorlezen aan Huis

Voorlezen aan Huis - voor het hele gezin

Voorlezen aan Huis is een project waarbij er 1 keer per week, op een afgesproken moment, een voorlezer aan huis komt. De voorlezer gaat samen met de kinderen boeken lezen, liedjes zingen en (taal)spelletjes spelen. Het hele gezin, zowel ouders als kinderen, worden hierbij betrokken. De voorlezer gaat ook een keer met jullie naar de bibliotheek. Door voor te lezen leren de kinderen steeds meer woorden, kunnen ze makkelijker lezen en beter meekomen op school. Daarnaast is samen lezen erg leuk en gezellig!

Voor wie? Gezinnen (anderstalig en/of taalarm) met kinderen van 2 tot en
met 8 jaar.
Wanneer? 15 weken - op één afgesproken moment per week. Start in
februari of september.
Waar? 14x bij jouw gezin thuis en 1x bij één van de CODA bibliotheken.

Hoe kan ik meedoen?

  • Zijn jouw kinderen tussen de 2 en 8 jaar oud en hebben zij moeite met taal?
  • Wonen jij en je gezin in Apeldoorn?
  • Kun je 15 keer een vrijwilliger ontvangen om samen de taalontwikkeling van jouw kind(eren) te stimuleren en hun leesplezier te vergroten?

Zijn bovenstaande punten voor jou van toepassing? Dan is Voorlezen aan Huis geschikt voor jouw gezin! Je kunt je opgeven via de coördinator Voorlezen aan Huis; Mieke Hillebrand. Zij is te bereiken per mail (m.hillebrand@coda-apeldoorn.nl) of telefonisch (055-5268561) op maandag- en donderdagmiddag. Je kunt je ook opgeven bij een van onze partners (zie logo’s onderstaand).

Partners

Voorlezen aan Huis is een project van CODA Apeldoorn in samenwerking met bovenstaande partners in Apeldoorn