Muziek in CODA

CODA presenteert, onder andere in samenwerking met dirigent Emile Engel, onder de noemer CODA Classique een reeks bijzondere, klassieke concerten. Daarnaast is Orkest De Ereprijs te gast in CODA Museum. Hier brengen zij in de Aardlek-concertreeks nieuwe composities ten gehore. Ook het openingsconcert van de Young Composers Meeting van De Ereprijs heeft plaats in CODA Museum. CODA legt met deze twee concertreeksen bijzondere verbindingen tussen beeldende kunst, literatuur, muziek en de zintuigen. In een aantal gevallen is er ook een narratieve verbinding tussen het verhaal in de muziek en in de tentoonstelling die te zien zijn. De Aardlekconcerten zijn met een museumticket gratis toegankelijk. Kaarten voor CODA Classique zijn online te koop. 

CODA Classique

De tweede editie van de concertreeks CODA Classique gaat in januari 2023 van start. Meer informatie over deze reeks en tickets vind je te zijner tijd op deze pagina.

Aardlekconcerten

De concertserie Aardlek: urgent matters verbindt actuele thema’s met nieuwe composities die speciaal voor Orkest De Ereprijs geschreven zijn en in CODA Museum ten gehore worden gebracht.

Lees meer >>