CODA MuseumVrienden

CODA MuseumVrienden

Word MuseumVriend van CODA, geniet en profiteer!

CODA Museum verrast, inspireert en vertelt verhalen van en over mensen. Het is de plek voor wisselende tentoonstellingen met moderne beeldende kunst, hedendaagse sieraden van ontwerpers en kunstenaars uit binnen- en buitenland en wisselende historische presentaties over Apeldoorn en omgeving. De grootste collectie over historisch Apeldoorn vindt u tenslotte in CODA!

De Vereniging MuseumVrienden van CODA draagt CODA Museum de collectie, tentoonstellingen en activiteiten een warm hart toe. In Apeldoorn en daarbuiten zijn de leden ambassadeur van het museum. Daarnaast dragen de vrienden met hun lidmaatschap bij aan de realisatie van tentoonstellingen, educatieve projecten en randprogrammering. Zo leverden de MuseumVrienden bijvoorbeeld een financiële bijdrage waardoor CODA Museum de collectie houten ADO speelgoed, de collectie van sieraadontwerper Onno Boekhoudt en een werk van  Sjoerd Buisman kon aankopen.

Deelt u de liefde voor beeldende kunst, wilt u uw betrokkenheid tastbaar maken en profiteren van een aantal voordelen, word dan nu lid van de Vereniging MuseumVrienden van CODA! Voor slechts € 25,- (€ 12,50 voor jeugd en jongeren tot 18 jaar) bent u al lid!

Speciaal voor MuseumVrienden!

De Vereniging MuseumVrienden van CODA organiseert voor haar leden een aantal uiteenlopende activiteiten zoals lezingen, MuseumVrienden Cafés, museumbezoeken en excursies. Daarnaast profiteren MuseumVrienden van CODA van een aantal interessante kortingen en acties:

  • MuseumVrienden hebben altijd gratis toegang tot CODA Museum
  • MuseumVrienden ontvangen 10% korting op artikelen in CODA Winkel (met uitzondering van boeken)
  • MuseumVrienden krijgen de kans om tegen een scherpe prijs een kunstwerk van een gerenommeerd kunstenaar aan te schaffen
  • MuseumVrienden worden persoonlijk uitgenodigd voor de opening van tentoonstellingen en presentaties

Ja! Ik word MuseumVriend van CODA!

Draagt u CODA Museum een warm hart toe, wilt u een bijdrage leveren aan uitbreiding van de collectie en wilt u profiteren van een aantal interessante kortingen en voordelen? Word dan nu lid van de Vereniging MuseumVrienden van CODA.  Dat kan schriftelijk met ons aanmeldformulier of via info@museumvrienden-coda.nl.

Als u nu lid wordt kiest u bovendien een speciale Vriendenprent uit voor slechts € 17,50! Geef uw keuze door via info@museumvrienden-coda.nl. Bekijk hier alle vriendenprenten (pdf).

Het bestuur van de Vereniging MuseumVrienden van CODA

Gerard Oltmans, voorzitter 
Martijn Bonthond, evenementencommissie
Marion Lammers-Hulshof, secretaris
Harro Frieling, penningmeester
Ellen Witteveen
Guus Essers

Verkoop Vriendenprenten

In de loop van de jaren zijn in opdracht van de Vriendenvereniging diverse prenten vervaardigd. Draagt u CODA Museum en de beeldende kunsten een warm hart toe? Komt u graag in CODA Museum en wilt u profiteren van de vele leuke voordelen? Word dan nu lid en ontvang een Vriendenprent naar keuze voor slechts € 17,50!

Bekijk alle vriendenprenten

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer

Sluiten