Winnaar Sparta E-bike

Winnaar Sparta E-bike

Winnaar van de Sparta prijsvraag neemt E-bike in ontvangst!

“Hoe ziet de fiets van de toekomst er voor jou uit?” - dat was de vraag die tijdens de tentoonstelling ‘Sparta, de sleutel tot een rijker leven’ in CODA Museum beantwoord mocht worden. Toon Kuppen ontmantelde een oude rolstoel om vervolgens met die onderdelen een nieuw futuristisch vehicle te ontwerpen. Hij deed dit niet voor zichzelf, maar voor zijn vriendin voor wie de E-bike een onmisbaar vervoersmiddel is. Met zijn inzending wint Toon Kuppen deze prachtige Sparta M8Ti, aangeboden door Sparta en overhandigd door 33 tweewielers in Leusden. 

Artistieke impressie van een fiets door Toon Kuppens

Artistieke impressie van een fiets door Toon Kuppens

De Sparta M8Ti

Slim naar je werk fietsen? Of wil je wat langer genieten van je recreatieve tochten? Dat kan met de M8Ti Smart. Met de positie van de motor en accu in het midden van de fiets geniet je van optimale stabiliteit. Extra slim is de track and trace module. Activeer het abonnement en je weet altijd waar hij staat. Volledig connected and protected dus.

Sparta E-bike

Sparta M8Ti Smart

Sparta M8Ti Smart

Sparta, de sleutel tot een rijker levenCODA Museum bracht van 22 april tot en met 23 september 100 jaar Sparta in beeld in Sparta, de sleutel tot een rijker leven. Een kleurrijke tentoonstelling waarin vanzelfsprekend fietsen, brommers en motoren van het merk Sparta te zien waren. Wil je weten hoe het was? Bekijk dan de openingsfilm hieronder.