CODA Bibliotheken en Winkel geopend, activiteitenprogramma 16-25 januari

CODA Museum, Archief, Café en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch zijn vanwege de aangescherpte maatregelen vanaf zondag 19 december gesloten tot ten minste 25 januari 2022. De CODA Bibliotheken en CODA Winkel zijn wel open. De Showroom van CODA ExperienceLab in CODA Museum is gesloten, maar de Makerspace van CODA ExperienceLab in CODA Bibliotheek is geopend.

Met de versoepelingen voor de cultuurcentra en muziekscholen zoals die op 15 januari in de persconferentie aangekondigd werden, heeft CODA cultuurhuis een programma ontwikkeld dat je de hele week inspiratie, schoonheid, activiteiten, kunst en cultuur brengt.

Jouw bezoek aan CODA

Kom je naar CODA Bibliotheek of CODA Winkel dan ben je welkom zonder coronatoegangsbewijs. Het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand zijn verplicht. Wat verder geldt voor je bezoek aan CODA Bibliotheek en CODA Winkel vind je onder ‘Huisregels en richtlijnen’ onderaan deze pagina.

Op de hoogte blijven? Houd dan de website in de gaten, meld je aan voor de nieuwsbrief en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram (@codaapeldoorn).

 

Kom je naar CODA Bibliotheek of CODA Winkel dan ben je welkom zonder coronatoegangsbewijs. Het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand zijn verplicht. Wat verder geldt voor je bezoek aan CODA Bibliotheek en CODA Winkel vind je onder ‘Huisregels en richtlijnen’ onderaan deze pagina.

Huisregels en richtlijnen

CODA Bibliotheek

arrow-large Created with Sketch.

Voor een bezoek aan de CODA Bibliotheken is geen coronatoegangsbewijs nodig. Het dragen van een mondkapje is verplicht en 1,5 meter afstand houden is maatgevend. Daarnaast geldt een maximumaantal bezoekers per vestiging. In CODA Centrale Bibliotheek mogen maximaal 300 mensen tegelijkertijd binnen zijn; in CODA dok Zuid ligt dat aantal op 60 en in CODA De Maten geldt een maximum van 80 personen.

Alle informatie op een rij:

  • Voor een bezoek aan de CODA Bibliotheken is geen coronatoegangsbewijs nodig;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht evenals het houden van 1,5 meter afstand;
  • Studeren en werken in CODA Bibliotheek kan zonder coronatoegangsbewijs en zonder reservering vooraf of registratie ter plekke;
  • CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299) is geopend van maandag tot en met woensdag en op vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op donderdag van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur;
  • CODA Bibliotheek De Maten is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.30 uur, op dinsdag van 10.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur;
  • CODA dok Zuid is op maandag geopend van 13.00 tot 20.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur;
  • Het maximumaantal bezoekers tegelijkertijd per bibliotheekvestiging is gebaseerd op 1 persoon per 5 m2 en is als volgt:

o CODA Centrale Bibliotheek: 300 bezoekers

o CODA De Maten: 80 bezoekers

o CODA dok Zuid: 60 bezoekers

o CODA Boekenbus: 1 bezoeker

CODA Museum

arrow-large Created with Sketch.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is CODA Museum vanaf zondag 19 december 2021 tot ten minste dinsdag 25 januari 2022 gesloten.

CODA Winkel

arrow-large Created with Sketch.

Voor een bezoek aan CODA Winkel is geen coronatoegangsbewijs nodig. Het dragen van een mondkapje is verplicht en 1,5 meter afstand houden is maatgevend. Daarnaast geldt een maximumaantal bezoekers (1 persoon per 5 m2). Dat betekent dat er in CODA Winkel niet meer dan 10 mensen tegelijkertijd binnen mogen zijn.

CODA Café

arrow-large Created with Sketch.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is CODA Café vanaf zondag 19 december 2021 tot ten minste dinsdag 25 januari gesloten.

CODA Archief & Kenniscentrum

arrow-large Created with Sketch.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is CODA Archief & Kenniscentrum vanaf zondag 19 december 2021 tot ten minste dinsdag 25 januari gesloten. Je kunt je vraag eventueel wel per mail (archief@coda-apeldoorn.nl) stellen.

CODA ExperienceLab

arrow-large Created with Sketch.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is de Showroom van CODA ExperienceLab in CODA Museum vanaf zondag 19 december 2021 tot ten minste dinsdag 25 januari gesloten. De Makerspace van CODA ExperienceLab in CODA Bibliotheek is geopend. De maatregelen zorgen er echter voor dat hier niet alles mogelijk is. Bij de betreffende activiteit in de agenda staat telkens duidelijk vermeld welke regels en richtlijnen van toepassing zijn.

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch

arrow-large Created with Sketch.

Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch is vanaf zondag 19 december 2021 tot ten minste dinsdag 25 januari gesloten.

Online inspiratie en DIY voor thuis

Ook online vind je informatie en inspiratie uit CODA Bibliotheek, CODA Museum en CODA Archief. Met boekentips en e-books, verhalen over bijzondere werken uit de collectie en tentoonstellingen, workshops voor thuis en verhalen over het Apeldoorn van vroeger.