Speciaal aanbod van voor lezers van Margriet Vakantieboek

CODA Paper Art onderscheidt zich door zeer de uiteenlopende thematiek, benadering en materiaalverwerking op het gebied van papierkunst. De geselecteerde kunstenaars nemen ons mee van concept tot uitvoering; van een idee op papier naar een wereld van papier. Een reis langs flora en fauna, de ambachten van toen en ‘21st century skills’ van nu. De een neemt je mee in een waardevolle herinnering, de ander verwerkt het allerlaatste nieuws. Schoonheid en kleurenpracht gaan hand-in-hand met thema’s als hergebruik, consumptie, migratie, reflectie op het verleden en onderzoek naar de actualiteit.

Tijdens dit unieke arrangement ontdek je het werk van 39 kunstenaar uit binnen- en buitenland. CODA directeur Carin Reinders neemt bezoekers mee tijdens deze rondleiding langs de vele werken in de tentoonstelling en vertelt over de totstandkoming, gebruikte technieken en verhalen achter en over de werken van en op papier. Aansluitend geniet je van een lunch in het nieuwe CODA Café in CODA Apeldoorn; gelegen in hartje centrum van Apeldoorn.

 

Beste lezer van het Margriet Vakantieboek,

 

Als lezer van Margriet Vakantieboek, boek je dit arrangement voor 15 euro per persoon (reguliere prijs €22,50). Vul de kortingscode PAPIER (in hoofdletters) in bij je bestelling.