Cursussen “Handiger worden op de computer” starten op 3 maart in Orden

beginners- en vervolgcursus  

Denkt u wel eens “Was ik maar wat handiger op de computer"? Er is zowel een beginners- als een vervolgcursus.

 

De cursussen

Heeft u nog nooit met een computer gewerkt of is uw kennis helemaal weggezakt? Doe dan mee aan de beginnerscursus ‘Klik en Tik’. Heeft u al wat ervaring en wilt u meer leren? Dan is de vervolgcursus iets voor u. In deze cursus kunt u aangeven waar u meer over wilt leren, bijvoorbeeld over DigiD of hoe u online informatie vindt over de school van uw kind.

 

Acht lessen

Gedurende acht weken heeft u één keer per week les. De vervolgcursus is elke dinsdag van 9.00 tot 10.15 uur; de beginnerscursus is van 10.30 tot 11.45 uur. Beide cursussen worden gegeven door docenten van CODA Taalhuis; zij houden rekening met wat u al kunt en nemen de tijd om u verder te helpen. In schoolvakanties is er overigens geen les.

 

Meedoen

Iedereen kan meedoen met de (beginners)cursus, ook als u nog nooit met een computer heeft gewerkt. Heeft u al eerder een cursus gevolgd maar wilt u nog een keer meedoen, geeft u zich dan gerust weer op. U mag deelnemen als u niet aan het inburgeren bent.

 

Informatie en aanmelden

De cursus is gratis, inclusief koffie en thee. U hoeft zelf geen computer mee te nemen, want voor elke deelnemer staat er één klaar in het leslokaal. Aanmelden kan door te bellen naar telefoonnummer 088 784 6464. U kunt ook een inschrijfformulier invullen en inleveren bij de balie van Stimenz, Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn. Er is plaats voor tien deelnemers per cursus.

                                                                                                                            

Meer informatie, het inschrijfformulier en het lesrooster vindt u op www.stimenz.nl/opstap.