Maak je eigen BoekHoekje voor Pasen!

Tijdens deze quarantaineperiode bieden we je graag online een variant voor thuis van een aantal van onze activiteiten. Helaas kunnen we even niet samen met alle kinderen aan de slag bij CODA om mooie paasversiering te maken, daarom een tip voor thuis! Combineer lezen en knutselen tijdens Pasen met een BoekHoekje. Voor als je een leespauze neemt om eieren te zoeken of aan te schuiven bij de brunch.


Stappen

Stap 1 Knip een vierkant uit papier. Je kunt gekleurde vouwblaadjes gebruiken, maar ook witte die je later kunt versieren. Het vierkant dat hier gebruikt is, is 12x12 cm, maar je kunt ook een ander formaat gebruiken. 

 Stap 2 Vouw je vierkant schuin in tweeën.

Stap 3 Vouw de voorste punt naar beneden tot de onderrand.

Stap 4 Vouw je punten omhoog. 
Stap 5 Vouw de punten naar binnen. Je boekhoek is klaar: versieren maar!Als je geen gekleurd papier hebt kun je natuurlijk aan de slag met potloden, stiften en andere knutselmaterialen en versieringen.

Enthousiast geworden?

We hopen je van harte te mogen ontvangen tijdens een van onze activiteiten in de toekomst! Wil je in de tussentijd alvast je resultaat delen? Vinden we leuk! Deel je foto met pr@coda-apeldoorn.nl per mail of via een van onze social media kanalen: Instagram, Facebook of Twitter (allen @codaapeldoorn).