Bestel een verrassingspakket via de CODA Afhaalbieb!

Nu CODA Bibliotheek helaas weer gesloten is, kun je via de CODA Afhaalbieb een verrassingspakket bestellen. Dit pakket bestaat uit zes boeken dat wij, op basis van jouw genrevoorkeuren, samenstellen en dat je op de afgesproken tijd in CODA Centrale Bibliotheek kunt ophalen. Hierbij staat veiligheid voor jou en voor onze medewerkers uiteraard voorop. De CODA Afhaalbieb is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De pakketten kunnen op afspraak in tijdvakken van 5 minuten per persoon afgehaald worden.

Let op! De bevestigingsmail van CODA kan onverhoopt terechtkomen in de spamfolder. Controleer daarom ook deze map.

Meer informatie

Waaruit bestaat het pakket?

arrow-large Created with Sketch.

Het verrassingspakket bestaat uit zes boeken dat wordt samengesteld op basis van de drie door jou opgegeven genrevoorkeuren. Je kunt kiezen uit literatuur, Engelse literatuur, thrillers & detectives, grootletterboeken, streekromans & romantisch, fantasy & science fiction, oorlog & verzet, psychologie, kookboeken, kunstboeken, dichtbundels en geschiedenis én uit de leeftijdscategorieën 0 t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar, 12 t/m 14 jaar en young adult. Per pasnummer kun je één pakket bestellen. Voor kinderen kan een pakket aangevraagd worden met hun eigen CODA pas.

 

Waar kan ik het pakket bestellen?

arrow-large Created with Sketch.

Onderaan deze pagina vind je een formulier waarmee je – met het nummer van je CODA pas – een verrassingspakket kunt aanvragen. Je kunt op het formulier drie genrevoorkeuren aangeven. Als je het formulier volledig ingevuld hebt, ontvang je vervolgens de bevestiging en de voorwaarden per e-mail.

Kan ik voorkeur(en) opgeven?

arrow-large Created with Sketch.

Dat kan. Op het aanmeldformulier kun je maximaal drie genres van jouw voorkeur doorgeven; het doorgeven van specifieke boektitels of auteurs is helaas niet mogelijk. Wel kun je bij een bestelling voor jouw kind zijn of haar leeftijd invullen en bij de genres aangeven uit welke van de vijf aangegeven leeftijdscategorieën jouw kind graag boeken wil ontvangen. Heb je  een online reservering via de catalogus van CODA Bibliotheek (tegen regulier tarief voor reserveringen) aangevraagd, dan wordt dit boek meegegeven in jouw verrassingspakket. Dit geldt alleen voor pakketten die afgehaald worden in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299. Het bestellen van een verrassingspakket in CODA Afhaalbieb zonder reservering is een gratis service.

Hoe kan ik het pakket ophalen?

arrow-large Created with Sketch.

Na de bevestiging per mail ontvang je zo spoedig mogelijk een tweede mail van één van onze medewerkers met informatie over jouw persoonlijke afhaalmoment bij CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299). De CODA Afhaalbieb is uitsluitend op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. In tijdvakken van telkens vijf minuten waarin maximaal één persoon naar binnen gaat, kan het pakket afgehaald worden. Ophalen kan dus alleen op het tijdstip dat je van tevoren van ons per mail hebt ontvangen. De boeken worden vooraf gescand en geregistreerd op de betreffende pas. Vergeet bij het afhalen niet je CODA pas mee te nemen en het afhaalnummer dat je van ons per mail ontvangen hebt.

 

Ben je gewend gebruik te maken van de Boeken-aan-Huis Service en ben je niet in staat de boeken op te halen? Geef dat in het formulier hieronder aan en we nemen contact met je op.

 

Maak je geen gebruik van de Boeken-aan-Huis Service en ben je niet in staat de boeken op te halen? Geef dat in het formulier hieronder aan en we nemen contact met je op over de mogelijkheden tot het bezorgen van jouw pakket.

CODA Afhaalbieb en jouw veiligheid

arrow-large Created with Sketch.

We kunnen de CODA Afhaalbieb alleen realiseren als er veilig gewerkt wordt, volgens de richtlijnen van het RIVM. We nemen onderstaande regels in acht:

  • Wij werken volledig contactloos en overhandigen geen pakketten, maar verwijzen naar de tafel waar het pakket gepakt kan worden;
  • Wij nemen geen retouren aan, maar verwijzen naar de blauwe retourcontainer;
  • Wij dragen mondkapjes, houden 1,5 meter afstand en gebruiken handschoenen bij het verpakken van de verrassingspakketten.

Heb je nog bibliotheekboeken in je bezit?

arrow-large Created with Sketch.

Deze kun je binnen inleveren wanneer je je verrassingspakket komt ophalen.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

arrow-large Created with Sketch.

CODA vindt het belangrijk dat jouw (persoons)gegevens goed beschermd zijn. Wij respecteren je privacy en dragen zorg voor de juiste verwerking van de informatie die je ons, bijvoorbeeld via de CODA Afhaalbieb, verschaft. Jouw gegevens behandelen wij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Klik hier voor meer informatie over de Privacy Verklaring van CODA.

Vraag & antwoord

Wat is de CODA Afhaalbieb?

arrow-large Created with Sketch.

De CODA Afhaalbieb is een mogelijkheid om boeken te lenen, ook nu CODA Bibliotheek tijdelijk gesloten is. Op het aanmeldformulier op www.coda-apeldoorn.nl/afhaalbieb kun je uit verschillende genres drie voorkeuren aangeven. Op basis van deze voorkeuren stellen wij een verrassingspakket voor jou samen dat uit zes boeken bestaat. Dit pakket kun je vervolgens op de afgesproken tijd ophalen bij CODA Centrale Bibliotheek.

Wie kan gebruikmaken van de CODA Afhaalbieb?

arrow-large Created with Sketch.

De CODA Afhaalbieb is er voor álle CODA leden, ongeacht je abonnement of leeftijd. Iedereen met een CODA pas kan een pakket aanvragen. Ook als je normaalgesproken alleen gebruikmaakt van de CODA Boekenbus, één van onze Jeugd- en Buurtbibliotheken of de Boeken-aan-huis Service.

Kan ik meer dan één aanmeldformulier tegelijk indienen?

arrow-large Created with Sketch.

Nee, dat kan niet. Je kunt per CODA pas/lidnummer één formulier indienen. Je kunt wel een formulier voor iemand anders invullen met zijn/haar lidnummer.

Uit welke genres kan ik kiezen?

arrow-large Created with Sketch.

Je kunt kiezen uit literatuur, Engelse literatuur, thrillers & detectives, grootletterboeken, streekromans & romantisch, fantasy & science fiction, oorlog & verzet, psychologie, kookboeken, kunstboeken, dichtbundels, geschiedenisboeken én uit de leeftijdscategorieën 0 t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar, 12 t/m 14 jaar en young adult.

Hoe weet ik wanneer ik mijn pakket kan ophalen?

arrow-large Created with Sketch.

Nadat je het online formulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsmail. Daarna volgt een tweede mail met daarin de datum en het tijdstip waarop je het pakket kunt komen ophalen. We vragen je vriendelijk doch dringend om op de afgesproken tijd te komen en vooral niet (veel) eerder of later. Ben je te laat, dan vervalt de afspraak en gaan de boeken terug in roulatie.

Hoe weet ik welk pakket voor mij bestemd is?

arrow-large Created with Sketch.

Nadat je het online formulier hebt ingevuld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een nummer. Dit nummer staat in duidelijke cijfers op het pakket dat voor jou bestemd is. Onthoud dit nummer dus goed, of neem het mee, wanneer je op de gereserveerde tijd langskomt. Na deze bevestigingsmail volgt een tweede mail met de datum en het tijdstip waarop je het pakket kunt komen ophalen.

Hoe lang moet ik wachten voor ik het pakket kan ophalen?

arrow-large Created with Sketch.

 De wachttijd is afhankelijk van het aantal aanvragen. Het kan dus zijn dat je even moet wachten voor je je pakket kunt komen ophalen.

Ik heb nog geen mail ontvangen over het afhaalmoment. Kan ik toch naar CODA komen?

arrow-large Created with Sketch.

Nee, dat kan niet. De verrassingspakketten kunnen uitsluitend op afspraak en na ontvangst van een mail met datum en tijdstip opgehaald worden.

Ik maak gebruik van de Boeken-aan-Huis Service; kan ik mij dan ook aanmelden voor de CODA Afhaalbieb?

arrow-large Created with Sketch.

Ja, dat kan. Geef op het formulier dan aan dat je van deze service gebruikmaakt.

Kan ik voorkeur(en) opgeven?

arrow-large Created with Sketch.

Dat kan. Op het aanmeldformulier kun je maximaal drie genres van jouw voorkeur doorgeven. Het doorgeven van specifieke boektitels of auteurs is helaas niet mogelijk.

Waar en wanneer kan ik mijn boeken inleveren?

arrow-large Created with Sketch.

Dat kan van maandag tot en met vrijdag (10.00 – 17.00 uur) en op zaterdag (10.00 – 16.00 uur) bij CODA Centrale Bibliotheek (Vosselmanstraat 299) in de daarvoor bestemde blauwe container die bij de ingang staat. Kom je een verrassingspakket ophalen, dan willen we je vragen om je boeken binnen in te leveren.

Kan ik (ook) een pakket voor iemand anders meenemen?

arrow-large Created with Sketch.

Ja, dat kan. Denk er dan wel aan dat je ook zijn/haar lenerspas meeneemt. Zonder geldige lenerspas kunnen wij de boeken helaas niet meegeven. Let op: voor elk ingevuld formulier wordt een datum en tijdstip gepland. Het kan dus goed zijn dat jouw eigen aanvraag en die voor een ander op verschillende dagen ingepland worden.

Wat moet ik meenemen als ik mijn boekenpakket kom ophalen?

arrow-large Created with Sketch.

Je hoeft alleen je lenerspas mee te nemen. Je krijgt de boeken in een tas mee van ons mee. In de bevestigingsmail die je van ons gehad hebt, staat een nummer dat correspondeert met het nummer dat op jouw pakket staat. Vergeet dit nummer dus niet (mee te nemen).

Ik wil graag gebruikmaken van de CODA Afhaalbieb, maar ik ben slecht ter been / behoor tot de risicogroep; kunnen de boeken ook bezorgd worden?

arrow-large Created with Sketch.

Op het invulformulier kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van de Boeken-aan-Huis Service. CODA neemt daarover contact met je op.

Wat doen jullie om verspreiding van het virus te voorkomen?

arrow-large Created with Sketch.

Onze medewerkers dragen handschoenen bij het inpakken van de verrassingstassen en we houden 1,5 meter afstand tot elkaar en tot onze bezoekers. We vermijden (hand)contact en dragen een mondkapje. De verrassingspakketten worden contactloos en op afspraak afgehaald. Medewerkers met (lichte) klachten zijn niet aan het werk.