Boekenweek voor jongeren

Boekenweek voor jongeren

Breng leesplezier naar de jeugd

21 tot en met 30 september 2018

De Boekenweek voor Jongeren richt zich speciaal op jongeren tussen de 15 en 18 jaar. Voorheen heette de campagne ‘Literatour’.

Schrijvers op schooltournee

In de Boekenweek voor Jongeren gaan schrijvers op Literatour langs scholen: 21 aansprekende auteurs lopen zich warm om met hun verhalen de vonk van leesplezier over te laten slaan op scholieren in de bovenbouw van het vmbo, havo en vwo. Wilt u uw school aanmelden voor de boekenweek? Dat kan tot en met 10 juni via de Schrijverscentrale. Naast het bezoek van de schrijver ontvangt uw school een gratis boekenpakket met titels van de 21 schrijvers, een voorbereidend lespakket en een boekenbon.

Bestel extra schoolpakketten bij CODA

Vóór het nieuwe schooljaar ontvangt uw school één gratis schoolpakket met 32 exemplaren van het geschenk: 3PAK, een bundel met korte verhalen van drie bekende schrijvers. Extra pakketten voor uw leerlingen kunt u bijbestellen bij CODA.

Het extra schoolpakket bestaat uit:

  • 32 boeken van 3PAK
  • 1 lesbrief met lesideeën bij 3PAK en de Boekenweek voor Jongeren
  • 2 campagneposters

Kosten per pakket van 32 exemplaren: € 21,54 (excl. BTW)

Scholen uit Apeldoorn en omgeving kunnen hun bestellingen tot en met 10 juni 2018 doorgeven via educatie@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Boekenweek voor Jongeren 2018’.

Lees meer over de Boekenweek voor jongeren.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer