Muziek lenen

Muziek lenen

Muziek lenen

Met uw CODA Pas leent en luistert u muziek uit de collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam via Muziekweb Lees hoe het werkt.

Bladmuziek

CODA Centrale Bibliotheek heeft een collectie bladmuziek van 2000 banden. U vindt er werk van componisten van klassieke muziek, boeken met popsongs, bladmuziek van musicalliedjes, kinderliedjes, jazzmuziek en folksongs. Ontdek ze op de eerste verdieping.

Tarieven

Cd's € 3,50 (twee cd's of meer € 4,75)

Dvd’s via Muziekweb en Filmbieb € 5,-

Gesproken boeken

Een goed verhaal komt in verschillende vormen. Een boek is maar één verschijningsvorm. Waarom niet eens een boek in gesproken vorm proberen? Een uitkomst als u moeite heeft met lezen. Via de website www.bibliotheek.nl/passendlezen vindt u 45.000 gesproken boeken. Van klassiekers tot actuele titels.

Een gesproken boek is niet hetzelfde als een luisterboek. Gesproken boeken zijn ontwikkeld voor mensen met een leesbeperking. Ze worden op een rustig tempo ingesproken zonder al te veel intonatie. En er kan eenvoudig genavigeerd worden, bijvoorbeeld om naar een volgend hoofdstuk te gaan.

Hoe werkt het?

Wilt u gesproken boeken lenen? Log dan hier in met uw pasnummer en pincode en geef aan dat u een leesbeperking heeft. Een medewerker neemt dan contact met u op om de gegevens en de verklaring te bevestigen. U krijgt dan direct toegang tot alle gesproken boeken. Zet de titels die u wilt lezen op de digitale boekenplank. U mag maximaal 15 titels lenen, zo lang als u wilt. Via een internetverbinding speelt u de boeken dan af op een computer, tablet of mobiele telefoon.