Yoga in het museum in natuur tentoonstelling Inside the outside

van
21.08.2022 10:00
t/m
21.08.2022 11:00

Yoga in het museum in natuur tentoonstelling Inside the outside

Yoga in het museum

Yoga in het museum | CODA Museum | Volwassenen | 10-11 uur | € 15,- (yoga + bezoek tentoonstelling + koffie/thee)

Kom ontspannen tussen de rustgevende natuurfoto's van Awoiska van der Molen. Word één met de natuur naast de foto's van melanie bonajo en Eelco Brands. Gedurende tentoonstelling Inside the outside vindt er elke derde zondag van de maand een yogasessie plaats in de tentoonstellingszaal. Na de sessie kun je rustig de tentoonstelling bekijken en een kopje koffie drinken in CODA Café.

Over Inside the outside – pioneers in lens-based media

De relatie tussen mens en natuur is eeuwenlang een inspiratiebron voor dichters, kunstenaars en schrijvers. Vaak is die relatie lyrisch of romantisch, maar soms ook gecompliceerd. We houden van de natuur, maar zien tegelijkertijd ook hoe onverschillig diezelfde natuur kan zijn bij natuurgeweld en oorlogen. Onze liefde voor de natuur staat bovendien is schril contrast met onze omgang met de natuur. Inside the outside – pioneers in lens-based media onderzoekt met het werk van 17 kunstenaars de verhouding tussen mens en natuur. 

Programma (start 10.00 uur, einde yoga om 11.00 uur)

  • 10.00-11.00 uur: Yoga-workshop in het museum
  • Na 11.00 uur op eigen gelegenheid: bezoek tentoonstelling en koffie/thee in CODA Café

De prijs van de yogasessie is inclusief een bezoek aan CODA Museum en de tentoonstelling Inside the outside, de sessie zelf inclusief begeleiding en een kop koffie/thee achteraf in CODA Café. Je hoeft geen extra ticket te kopen voor de toegang tot CODA Museum. Neem je eigen yogamatje mee als je dat prettig vindt, er zijn ook matjes beschikbaar.

Beeld: Eelco Brands.

Deelnemend kunstenaars in de tentoonstelling: BetweenTwoHands, melanie bonajo, Lex ter Braak, Eelco Brand, Elspeth Diederix, Alexandra Hunts & Andreas Tegnander, Ellen Kooi, Anouk Kruithof, Jan Robert Leegte, Natascha Libbert, Awoiska van der Molen, Erwin Olaf, Daan Paans, Jaap Scheeren, Richard Tepe, Jacquie Maria Wessels.