Workshop Ruw & Rauw

van
25.10.2018 18:30
t/m
25.10.2018 20:30

Workshop Ruw & Rauw

Ontwerp je droomsieraad in CODA FabLab

CODA Museum en CODA FabLab | € 12,50 (exclusief eventuele materiaalkosten, deze zijn afhankelijk van het gemaakte ontwerp) | 6 september (volgeboekt), 4 oktober, 25 oktober (volgeboekt)

Hoe ziet jouw droomsieraad eruit? En hoe zou je het vinden om jouw idee uit te werken en uit te printen met een professionele 3D printer? Tijdens de workshop Ruw & Rauw boetseer je een prachtig ontwerp met digitale klei dat je vervolgens laat maken door onze 3D printer. Het uiteindelijke resultaat kun je vervolgens op afspraak ophalen.

Wil je deelnemen?

Er is per workshop plek voor maximaal 8 personen. De workshop heeft doorgang bij een minimaal aantal aanmeldingen van 4. Deelnemen aan een van de workshops? Meld je aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl o.v.v. Ruw & Rauw Workshop en de gewenste datum. De workshops worden ook georganiseerd op 4 oktober en 25 oktober (VOL).

Stratasys Object 260 Connex 3 printer

Gedurende de looptijd van de tentoonstelling Ruw & Rauw in CODA Museum (5 augustus t/m 28 oktober 2018) krijg je de kans kennis te maken met de professionele 3D printer Stratasys Object 260 Connex 3. Deze Multi Poly Jet 3D printer spuit met diverse printkoppen minuscule druppeltjes vloeibaar polymeer op een platform. Zodra het materiaal is neergelegd, wordt het direct met UV uitgehard zodat de nieuwe laag zich aan de voorgaande laag hecht. Wil je de printer los van de workshop al een keer bekijken? Het apparaat wordt elke vrijdagochtend om 11.00 uur gedemonstreerd bij de tentoonstelling Ruw & Rauw.