Workshop papyrus van groente en fruit (biodesign)

van
18.09.2021 14:00
t/m
18.09.2021 16:00

Workshop papyrus van groente en fruit (biodesign)

Workshop papyrus van groente en fruit (biodesign) | CODA ExperienceLab

CODA ExperienceLab | Volwassenen | 12 augustus van 18.30-20 uur | € 20,- (inclusief workshop, materialen + bezoek CODA Paper Art)

Tijdens deze workshop experimenteer je met verschillende natuurlijke materialen om vervolgens papyrus te maken. Door groenten en fruit flinterdun te snijden en samen te persen ontstaat er een papiersoort en maak je bijvoorbeeld een schrift van kiwi of een kunstposter van appel. Met de lasersnijder in de Makerspace van CODA ExperienceLab kun je daarnaast ook nog verschillende vormen snijden uit je verse papyrus. Heb je zelf fruit of groente die je wilt verwerken? Neem deze gerust mee naar de workshop.

De prijs van deze workshop is inclusief een rondleiding door CODA Paper Art , de workshop en de materialen. Je hoeft geen extra ticket te kopen voor de toegang tot CODA Museum.

CODA Paper Art toont om het jaar papierkunst variërend van kleine kunstwerken, objecten en sieraden tot levensgrote installaties. Waar sommige kunstenaars een maatschappelijk of actueel thema belichten, vertellen anderen met hun werk een (materiaal)technisch verhaal of belichten ze het ambachtelijke van papierkunst. 

In verband met geldende coronamaatregelen vragen we je gedurende de workshop onderling 1,5 meter afstand te houden. Dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden.