Workshop Check je cv

van
10.12.2018 13:00
t/m
10.12.2018 15:00

Workshop Check je cv

Hoe zorg je ervoor dat jouw cv opvalt?

Maandag 10 december | 13.00-15.00 uur | CODA Centrale Bibliotheek | gratis toegang

CODA Taalhuis organiseert in samenwerking met DeBroekriem (het online platform voor werkzoekenden) de interactieve workshop Check je cv. Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag met jouw cv: Hoe kun je jouw cv verbeteren en ervoor zorgen dat je meer opvalt in de stapel van cv's die een werkgever krijgt? Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan vóór 5 december aan door een mail te sturen naar debroekriem@gmx.com; na jouw aanmelding is deelname gratis. Vergeet niet om tijdens de workshop een printje van je cv mee te nemen.

In deze workshop word je je bewust van jouw kernvaardigheden en leren we je wat belangrijk is om op je cv te vermelden. Ook leer je van elkaars ervaringen en hoe je kunt netwerken. Na afloop krijg je gratis toegang tot de online leeromgeving van DeBroekriem waar je onder andere tips vindt voor het vinden van een nieuwe baan.

Mede mogelijk gemaakt door

Check je cv is een samenwerking tussen DeBroekriem, CODA Taalhuis en cursisten van het innovatieproject ‘Taal en werk’. Meer over DeBroekriem is te lezen op www.debroekriem.nl.