Welkom in CODA

van
13.02.2019 10:00
t/m
13.02.2019 11:30

Welkom in CODA

Rondleidingen speciaal voor nieuwkomers

Welkom in CODA! is er speciaal voor nieuwkomers die de Nederlandse taal beter willen leren praten en verstaan. Samen met een rondleider van CODA loop je door de tentoonstelling(en) in CODA Museum. Je krijgt uitleg bij verschillende kunstwerken en gaat daar samen over  praten. Zo kun je op een leuke manier jouw Nederlands met anderen oefenen. De gratis rondleiding begint om 10.00 uur in CODA Café. Wil je hieraan meedoen, stuur dan  een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl en zet daarin dat je je opgeeft voor ‘Welkom in CODA’.

Elke maand een rondleiding

Om de interesse voor kunst en cultuur te stimuleren én tegelijkertijd nieuwkomers de gelegenheid te geven de Nederlandse taal in de praktijk te oefenen, biedt CODA speciale rondleidingen aan voor NT1’ers en NT2’ers. In eenvoudig taalgebruik wordt een korte uitleg gegeven bij verschillende kunstwerken die in CODA Museum te zien zijn. De nadruk ligt vooral op het oefenen van uitdrukkingsvaardigheden en het bevorderen van onderlinge contacten. Samen naar kunst kijken en daarover met elkaar in gesprek gaan, staan centraal. De rondleidingen hebben één keer per maand plaats en worden verzorgd door speciaal opgeleide rondleiders. Het maximum aantal deelnemers per rondleiding is acht personen.

Het programma voor de rondleidingen ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur: Ontvangst met koffie/thee in CODA Café
  • 10.15 uur: Start rondleiding
  • 11.15 uur: Einde rondleiding
  • tot 11.30 uur: Napraten met koffie/thee

Deelname aan deze rondleidingen is gratis; u kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Vergeet bij uw aanmelding niet uw naam, telefoonnummer en aantal personen door te geven. Wilt u met een groep komen, dan zijn andere dagen of tijden in overleg mogelijk; u kunt hiervoor per mail contact opnemen met Annemiek van der Horst ( a.vanderhorst@coda-apeldoorn.nl. De kosten voor een groepsrondleiding bedragen € 75,-.