Welkom in CODA

van
10.10.2019 10:00
t/m
10.10.2019 11:30

Welkom in CODA

Rondleidingen speciaal voor nieuwkomers

Welkom in CODA! is er speciaal voor nieuwkomers die de Nederlandse taal beter willen leren praten en verstaan. Samen met een rondleider van CODA loop je door de tentoonstelling(en) in CODA Museum. Je krijgt uitleg bij verschillende kunstwerken en gaat daar samen over  praten. Zo kun je op een leuke manier jouw Nederlands met anderen oefenen. De gratis rondleiding begint om 10.00 uur in CODA Café. Wil je hieraan meedoen, stuur dan  een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl en zet daarin dat je je opgeeft voor ‘Welkom in CODA’.

Rondleidingen speciaal voor nieuwkomers

Welkom in CODA! is er speciaal voor nieuwkomers die de Nederlandse taal beter willen leren praten en verstaan. Samen met een rondleider van CODA loop je door de tentoonstelling(en) in CODA Museum. Je krijgt uitleg bij verschillende kunstwerken en gaat daar samen over  praten. Zo kun je op een leuke manier jouw Nederlands met anderen oefenen. Deze gratis rondleidingen starten weer in september; aanvang met koffie of thee  om 10.00 uur in CODA Café. Wil je hieraan meedoen, stuur dan  een mail naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl en zet daarin dat je je opgeeft voor ‘Welkom in CODA’.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

* 10.00 uur: Ontvangst met koffie/thee in CODA Café

* 10.15 uur: Start rondleiding       

* 11.15 uur: Einde rondleiding

* tot 11.30 uur: Napraten met koffie/thee

 

Er kunnen maximaal acht personen aan deze gratis rondleidingen meedoen. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl. Vergeet niet om daarbij ook je naam, telefoonnummer en aantal personen door te geven.

 

Nieuwe data vanaf september

Ook na de zomervakantie staan er weer rondleidingen gepland en wel op 12 september, 10 oktober en 14 november. Wil je na de zomervakantie met een groep komen, dan kan dat ook op een andere dag of tijd.  De eerste 12 groepen die zich hiervoor aanmelden, kunnen gratis meedoen; daarna betaal je € 75,- per groep. Wil je hier meer over weten, neem dan per mail contact op met Annemiek van der Horst (a.vanderhorst@coda-apeldoorn.nl).