Vakantielezen | Dierenrijk 3-daagse (meerdere locaties)

van
28.07.2021 10:30
t/m
28.07.2021 11:30

Vakantielezen | Dierenrijk 3-daagse (meerdere locaties)

Dierenrijk 3-daagse

Kinderen uit groep 3 en 4 kunnen deze zomer lekker meedoen aan Vakantielezen. Deze week reizen we naar het Dierenrijk. Ga je ook mee naar dit bijzondere land? We gaan samen dieren ontmoeten van en op papier. We ontdekken dieren in het museum, lezen samen uit het dierenweetjesboek en gaan onze eigen beestjesbingokaart maken. Daarmee kun je deze zomer je eigen bingo spelen. Gaan jullie ook mee naar dit bijzondere land?

Over Vakantielezen

Vakantielezen is een landelijk lees- en spelprogramma om kinderen uit groep 3 en 4 door te laten lezen tijdens de zomervakantie. Samen met het gezin of in een ander team gaan ze op schattenjacht en reizen ze via een website langs 6 landen om allerlei leuke en grappige opdrachten uit te voeren. Hebben ze het codewoord gevonden, dan kunnen ze met de schatkaart in CODA een sticker ophalen. Met een volle schatkaart maken de kinderen kans op een leuke prijs.

Neem de CODA pas mee naar je bezoek aan CODA en leen meteen een stapeltje boeken voor thuis: leesboekjes, leuke weetjesboeken, stripboeken of luisterboeken.

 

Data

  • 27 juli 14-15 uur CODA De Maten
  • 28 juli 10.30 -11.30 uur CODA Centrale Bibliotheek 
  • 29 juli 14-15 uur CODA dok Zuid