Foto-expositie 'Tweestrijd'

van
01.06.2021
t/m
30.07.2021

Foto-expositie 'Tweestrijd'

Tweestrijd: foto-expositie van Projectgroep Deventer Fotografen

In CODA Centrale Bibliotheek is nog tot en met 30 juli de foto-expositie Tweestrijd te zien, met daarin werk van vijf fotografen van de Projectgroep Deventer Fotografen. Deze expositie is tijdens de openingsuren van CODA Centrale Bibliotheek gratis te bekijken.

Elk jaar verdiept deze projectgroep zich in het thema van de Boekenweek. Tijdens dit proces wordt natuurlijk veel gefotografeerd, maar er wordt onderling ook regelmatig met elkaar gesproken en overlegd. Het resultaat daarvan is in CODA Centrale Bibliotheek in verschillende kleine fotoseries te zien. Daar waar de één stilstaat bij de tweestrijd rond corona, doet de ander dat helemaal niet – en dat leidt tot een gevarieerde expositie.

De deelnemende fotografen in deze editie zijn Annemarie Prost, Hanny Hammann, Pieter Leeflang, Gert de Vries en Wil Kanis.

Je vindt CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn; kijk voor onze actuele openingstijden op www.coda-apeldoorn.nl/openingstijden. Houd bij je bezoek aan CODA rekening met de maatregelen en richtlijnen die op dat moment gelden; deze zijn te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/altijdwelkom.