Tekenen in CODA Buitenatelier

van
22.07.2020 13:00
t/m
22.07.2020 16:00

Tekenen in CODA Buitenatelier

Tekenen in CODA Buitenatelier

Van Reekumplein bij CODA Café | Elke woensdag, vrijdag en zondag van 22 juli  t/m  27 september tussen 13.00 en 16.00 uur

Neem plaats op een van de tekenplekken in de anderhalvemeterhoepels op de grasweide en geniet van een middag tekenen in de binnentuin van CODA Museum!

Vergeet de tijd als je heerlijk zit te genieten van het uitzicht van dat wat je inspireert terwijl je werk langzaam vorm begint te krijgen. Jong of oud, geoefend of beginner, links- of rechtshandig: vanuit je eigen perspectief en blik op tekenen kun je er uren plezier aan beleven. 

Je bent de hele zomer welkom om heerlijk te genieten van de beeldentuin op het Van Reekumplein. In CODA Winkel (naast de balie van CODA Museum) kun je een Zomerse Buitentekenset (€ 5,50) kopen met een inspiratieblad om aan de slag te gaan met het tekenen van de beelden op het Van Reekumplein: De Hertenroedel van Jos van Doorn, De Drie Gratiën van Ossip Zadkine en Het Steenbokje van Hildo Krop. Je gaat aan de slag met basisvormen, 2D, 3D en perspectief.

De Zomerse Buitentekenset bestaat uit:

  • Een linnen tas met illustratie van een specht
  • Een schetsblokje met beeld Cosmic Peacock van kunstenaar Roos Holleman uit Animalia – verzameling van pracht & pastel
  • Een potlood, kleurpotlood, gum en puntenslijper
  • Een inspiratieblad met informatie en teken-challenges

Bij de balie van CODA Museum kun je een tekentafeltje voor op schoot lenen. Op het Van Reekumplein staan de tekenplekken klaar: een heerlijke stoel in je eigen anderhalvemeterhoepel. Bij slechter weer kun je ook gebruikmaken van het terras bij de tipitenten onder het genot van een drankje.