Inloopspreekuur

van
24.06.2019 10:00
t/m
24.06.2019 12:00

Inloopspreekuur

Kom meer te weten over CODA Taalhuis

Elke maandag én donderdag vanaf 6 en 9 mei 2019 (niet in schoolvakanties) | CODA Centrale Bibliotheek | gratis toegang​

Voor iedereen die meer wil weten over wat CODA Taalhuis voor hem of haar kan doen, is er op maandagochtend een gratis inloopspreekuur. Op maandag ben je tussen 10.00 en 12.00 uur ben je van harte welkom. Op donderdag is het inloopspreekuur open tussen 17.30 en 19.30; je vindt CODA Taalhuis aan de  Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn (ingang CODA Centrale Bibliotheek).

CODA Taalhuis is er voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren. Naast taallessen Nederlands kun je via het Taalhuis ook leren werken op de computer. Hiervoor zijn er speciale cursussen zoals Digisterker en Klik & Tik. Heb je moeite met rekenen, ook dan kun je bij ons terecht voor hulp.

Het inloopspreekuur wordt elke maandag gehouden, behalve in de schoolvakanties. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor eventuele vragen kun je ons ook mailen: taalhuis@coda-apeldoorn.nl.

Over CODA Taalhuis

Wij helpen iedereen die (beter) Nederlands wil leren bij alle basisvaardigheden – van spreken, lezen,  schrijven en rekenen tot leren werken met de computer, tablet of smartphone. Hiervoor zijn er bijvoorbeeld leesclubs, speciale rondleidingen door CODA Museum en oefenen we samen voor het inburgeringsexamen. CODA Taalhuis werkt samen met Aventus, BoekStart, CLC/Inburgering Apeldoorn, Centrum voor Jeugd en Gezin, Doomijn Kinderopvang, Leren en werken, openbare basisschool Spitsbergen, Stichting Da Capo, Stichting Lezen & Schrijven, Stimenz, TopTaal, UWV, VluchtelingenWerk OostNederland en Gemeente Apeldoorn.