Inloopspreekuur Taalhuis

van
14.10.2019 10:00
t/m
14.10.2019 12:00

Inloopspreekuur Taalhuis

Kom meer te weten over CODA Taalhuis

 

CODA Centrale Bibliotheek | gratis toegang​​

Voor iedereen die meer wil weten over wat CODA Taalhuis voor hem of haar kan doen, zijn er op maandagochtend en donderdagavond gratis inloopspreekuren. Op maandag ben je tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom en op donderdag tussen 17.30 en 19.30 uur. Je vindt CODA Taalhuis in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.

CODA Taalhuis is er voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren. Naast taallessen Nederlands kun je via CODA Taalhuis ook leren werken op de computer. Hiervoor zijn er speciale cursussen zoals Digisterker en Klik & Tik. Heb je moeite met rekenen, ook dan kun je bij ons terecht voor hulp.

De inloopspreekuren worden elke maandag en donderdag gehouden, behalve in de schoolvakanties. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor eventuele vragen kun je ons ook mailen: taalhuis@coda-apeldoorn.nl.

Over CODA Taalhuis

Wij helpen iedereen die (beter) Nederlands wil leren bij alle basisvaardigheden – van spreken, lezen,  schrijven en rekenen tot leren werken met de computer, tablet of smartphone. Hiervoor zijn er bijvoorbeeld leesclubs, speciale rondleidingen door CODA Museum en oefenen we samen voor het inburgeringsexamen.

CODA Taalhuis werkt samen met Aventus, BoekStart, CLC/Inburgering Apeldoorn, Centrum voor Jeugd en Gezin, Doomijn Kinderopvang, Leren en werken, openbare basisschool Spitsbergen, Stichting Da Capo, Stichting Lezen & Schrijven, Stimenz, TopTaal, UWV, Vluchtelingenwerk Oost-Nederland en Gemeente Apeldoorn.