Workshop en rondleiding door Karin Bos

van
25.02.2018 13:00
tot
25.02.2018 16:30

Workshop en rondleiding door Karin Bos

Uniek arrangement: Rondleiding en workshop beeldend kunstenaar Karin Bos

Paradijselijke landschappen en sprookjesachtige natuur of juist melancholisch, absurd, angstaanjagend en vervreemdend. De tentoonstelling Expedition Nature toont werk van ruim twintig kunstenaars die op uiteenlopende wijze landschappelijke thema’s belichten. Op verzoek van CODA maakte beeldend kunstenaar Karin Bos een gevarieerde, rijke selectie van kunstenaars die werkzaam zijn in uiteenlopende disciplines. CODA biedt in samenwerking met Winsor & Newton een uniek arrangement aan op zondag 25 februari bestaand uit een rondleiding en workshop ‘werken met gouache’ door Karin Bos. 

Rondleiding en workshop

Beeldend kunstenaar Karin Bos verzorgt op zondag 25 februari een rondleiding en workshop. Tijdens de rondleiding geeft zij een toelichting op de tentoonstelling en haar eigen werk. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. In de workshop Schilderen met gouache op papier gaan deelnemers zelf aan de slag. Het landschap dient daarbij als inspiratiebron. De workshop wordt gegeven door Karin Bos en Lennaert Koorman (assistent). 

Ga mee op expeditie en ontdek de wereld van Karin Bos! Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers dus meld je snel aan! 

Programma

13.00-13.15 uur  Ontvangst en betaling bij CODA Museumbalie (Museumingang hoek Vosselmanstraat - Roggestraat)
13.15-14.30 uur  Rondleiding Expedition Nature door Karin Bos
14.30-16.30 uur  Workshop door Karin Bos en Lennaert Koorman

Praktisch

Datum en tijd:  Zondag 25 februari, 13.00 uur 
Kosten:  CODA leden, CODA MuseumVrienden en Museumkaarthouders profiteren van gratis entree. Zij betalen daarnaast € 7,50 voor de rondleiding en workshop.
Niet in het bezit van een CODA pas of Museumkaart? Dan betaalt u € 10,- museumentree + € 7,50 voor de rondleiding en workshop.

Let op: vooraf aanmelden is noodzakelijk (aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl o.v.v. Karin Bos arrangement).

Winsor & Newton

Winsor & Newton is een toonaangevende leverancier van kunstenaarsmaterialen. Met kwaliteit en een hoge mate van innovatie is het merk verbonden aan het vakmanschap van de kunstenaar. Winsor & Newton geeft de kunstenaar eindeloos veel mogelijkheden om creativiteit en kunstenaarschap te ontplooien en werk te tonen aan een wereldwijde achterban. Winsor & Newton werkt nauw samen met kunstenaars en instituten over de hele wereld om beeldende kunst in de breedste zin van het woord te promoten en jong talent te ondersteunen. 

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer