Opening 'Circulair doe je zo!'

van
24.06.2022 16:00
t/m
24.06.2022 17:00

Opening 'Circulair doe je zo!'

Interesse in recyclen en in de zomer zelf actief aan de slag?

Laat je informeren en breng een bezoek aan het CODA ExperienceLab op vrijdag 24 juni van 16.00 – 17.00 uur. Daar opent wethouder Danny Huizer een kleine expositie over afvalscheiding en krijg je informatie wat je er in de zomer kunt doen.

 

Iedereen is welkom om op vrijdagmiddag 24 juni in het ExperienceLab. Daar kun je – ook buiten de zomer - terecht om kennis te maken met technieken als 3D printen, lasersnijden, robotica en virtual reality. Innovatie en techniek zijn dé ingrediënten om een duurzame, circulaire economie en betere, groenere en schonere leefomgeving te kunnen realiseren. In het ExperienceLab onderzoek je de mogelijkheden van natuurlijke grondstoffen, word je aangespoord te kijken naar je eigen verbruik en ontdek je hoe je van (rest)materialen een mooi duurzaam object kan maken.

 

Wil je vooral meer weten over afvalscheiding en -verwerking? Dan ben je welkom voor het bekijken van de mini-expositie Circulair doe je zo! van Circulus bij het ExperienceLab die tussen 24 juni en 17 juli te zien is. CODA ExperienceLab en Circulus hebben wethouder  Danny Huizer uitgenodigd bij het informatie-uur aanwezig te zijn. Ook Circulus en de gemeente Apeldoorn is er met inhoudelijk deskundigen bij. De expositie en het ExperienceLab bevinden zich in de bibliotheek, die vrij toegankelijk is.