NT2 Taalcafé Zomereditie

van
22.08.2019 10:00
t/m
22.08.2019 12:00

NT2 Taalcafé Zomereditie

NT2 Taalcafé Zomereditie

In de zomermaanden is er elke week op maandag en donderdag het gratis NT2 Taalcafé. Deze ochtenden zijn speciaal voor iedereen die Nederlands als tweede taal heeft en die dit nog beter wil leren spreken en verstaan. Deze zomereditie van het Taalcafé heeft van 22 juli tot en met 29 augustus plaats op maandag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in CODA Centrale Bibliotheek.

 

Tijdens deze zomereditie van het NT2 Taalcafé gaan we in kleine groepjes samen Nederlands praten, Nederlandse spelletjes doen en kom je tijdens een rondleiding meer te weten over CODA. Ook maak je contact met nieuwe mensen die, net als jij, Nederlands willen oefenen. Vrijwilligers van CODA Taalhuis zijn deze ochtenden aanwezig en begeleiden de groepjes waarin verschillende thema’s aan bod komen zoals sporten, wonen en gezondheid.

 

Het NT2 Zomercafé wordt gehouden in de Newtonzaal in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer over CODA Taalhuis en de activiteiten die wij organiseren is te lezen op coda-apeldoorn.nl/taalhuis.