Bouwen met Nintendo Labo

van
15.10.2019 15:30
t/m
15.10.2019 17:00

Bouwen met Nintendo Labo

Bouwen met Nintendo Labo

CODA VR Lab | vanaf 7 jaar | €5,-

Nintendo x CODA biedt voor iedereen, van elke leeftijd, een interactieve manier om te bouwen en ontdekken. Met behulp van het Nintendo Switch-systeem en de Nintendo Labo Toycon ontdek je de geheimen van de Switch controllers. Wist je dat je met de controllers dingen tot leven kan wekken?

Tijdens de workshop bouw je eerst een klein model van karton, daarna koppel je de controllers van de Nintendo Switch aan het kartonnen bouwwerk en ben je klaar om te gamen! Je leert exact hoe Nintendo Labo werkt en je kan gamen met alle bestaande Nintendo Labo ToyCon. Daarnaast dagen wij je uit om kartonnen bouwwerken te hacken. Ben jij een echte maker? Dan mag je ook zelf een kartonnen bouwwerk ontwerpen die in contact staan met de Nintendo Switch. Geef je creativiteit de ruimte!

 

 

Over Nintendo Labo

Nintendo Labo is een lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen, ontworpen om creatieve geesten en speelse harten te inspireren. Samen met het Nintendo Switch*-systeem bieden de Nintendo Labo-pakketten de tools en technologie om leuke doe-het-zelf-creaties te maken van karton, om vervolgens je creaties tot leven te wekken met verschillende games en te ontdekken hoe Nintendo Labo werkt. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar: het Nintendo Labo: mixpakket, het Nintendo Labo: robotpakket, het Nintendo Labo: voertuigenpakket en het onlangs uitgebrachte Nintendo Labo: VR-pakket.