Lezing Liselore Frowijn

van
16.03.2018 19:30
tot
16.03.2018 22:00

Lezing Liselore Frowijn

Precious Plastic

CODA auditorium | gratis toegang

Plastic tassen; je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren. En al moet je er tegenwoordig voor betalen, er is nog steeds een enorm aantal plastic tassen in omloop. CODA Museum presenteert vanaf 16 maart 2018 Close to You, het educatieve programma dat hoort bij het vierjaarlijkse mode-event State of Fashion. Succesvol internationaal modeonwerper Liselore Frowijn verzorgt in dat kader een lezing in CODA Museum. Meld je aan voor de lezing door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl.

Close to You in CODA Museum

Close to You strijkt vanaf maart elke maand neer in een andere Gelderse stad. De aftrap heeft plaats in CODA Museum Apeldoorn. Modeontwerpster Liselore Frowijn geeft een lezing en een workshop in CODA Museum. Ben je benieuwd hoe je van oude, plastic tassen, mooie en draagbare sieraden kunt maken? Meld je dan aan voor de lezing op 16 maart en/of de workshop op zaterdag 17 maart en wie weet hangt jouw eigengemaakte sieraad van plastic de week erop in CODA Museum. De lezing op 16 maart is van 19.30 tot 22.00 uur en workshop op 17 maart is 11.00 tot 16.00 uur. Doelgroep: (groot)ouders met (klein)kinderen, vanaf 10 jaar (max 24 personen of 12 duo’s).

Over State of Fashion

Van 1 juni tot en met 22 juli 2018 heeft de eerste editie van State of Fashion, het nieuwe vierjaarlijkse mode-event van Arnhem, georganiseerd door Stichting Sonsbeek & State of Fashion plaats. Thema van deze eerste editie is ‘Searching for the new luxury’ waarin nieuwe definities van luxe als antwoord op urgente ecologische en sociale vragen worden verkend: minder afval en minder vervuiling, meer gelijkheid, welzijn en inclusiviteit. Hoe kunnen wij hier allemaal aan bijdragen? Meer informatie over deze tentoonstelling is te vinden op www.stateoffashion.org.

Over Liselore Frowijn

Liselore Frowijn (1991) studeerde in 2013 cum laude af aan ArtEZ. Ze werkte met Vlisco en Mantero Seta, stoffenmaker van grote modehuizen als Chanel, Kenzo, Gucci en Prada. Als creative director begeleidde ze een collectie accessoires tot ze besloot een eigen collectie te ontwikkelen. Ontwerper Frans Molenaar was een belangrijke inspiratiebron en heeft veel betekent voor haar werk en carrière. Haar collecties bestaan uit een energieke verzameling van kleuren, prints en materialen. In 2013 won ze de Frans Molenaar Prijs en in 2014 de prestigieuze Prix Chloé in het Franse Hyères. Ze is medeoprichter van het modecollectief Much, Much. Haar collectie Let’s Hear It For The Lions werd in maart 2016 getoond in het Atelier Néerlandais. Frowijn mocht deze collectie voor het eerst tonen tijdens het officiële programma van de Parijse Modeweek 2016.

Deze site gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer