Lezing door Elisah Pals van Zero Waste Nederland

van
19.09.2021 13:00
t/m
19.09.2021 14:00

Lezing door Elisah Pals van Zero Waste Nederland

‘Een afvalvrij leven, hoe doe je dat?’

Afvalvrij leven? Zo wordt het haalbaar én leuk! Tijdens de lezing ‘Een afvalvrij leven, hoe doe je dat?’ geeft Elisah Pals van Zero Waste Nederland je praktische tips én een stukje theorie waar je wat mee kunt. Meld je aan en laat je inspireren!

​Over Zero Waste Nederland

Zero Waste Nederland staat voor een wereld waarin afval niet bestaat. Maar hoe doe je dat nou? Waar begin je? En waarom zou je? Elisah Pals is initiatiefneemster van Zero Waste Nederland en leeft afvalvrij. Ze vertelt je graag hoe ze dat doet, hoe je de eerste hordes neemt, en hoe je stapje voor stapje naar de 0 van Zero Waste komt. Tijdens deze lezing krijg je informatie én inspiratie om jouw eerste stappen te nemen op weg naar een afvalvrij leven.

Ben je al een tijdje bezig met afval verminderen? Ook dan is deze lezing interessant. Elisah is psycholoog en ze neemt je mee in de principes van positieve psychologie. Die past ze toe om mensen met haar mee te krijgen in de afvalvrije transitie.

Kijk voor meer informatie over Zero Waste Nederland op www.zerowastenederland.nl

Zero Waste Week

Van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 september ontdek je tijdens de ‘Zero Waste Week’ de leukste activiteiten door heel Apeldoorn! Inwoners van de gemeente Apeldoorn kunnen meer te weten komen over duurzame initiatieven en meedoen aan een creatief programma. Bekijk hier het complete programma.