Lezen x Waanzinnige boomhut à la Minecraft in CODA de Maten

van
27.07.2021 14:00
t/m
14.07.2021 15:00

Lezen x Waanzinnige boomhut à la Minecraft in CODA de Maten

Lezen x Waanzinnige boomhut

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar en een echte liefhebber van de boekenserie ‘De Waanzinnige boomhut’? Geniet je elke keer weer van alle avontuurlijke plannen van Andy en Terry? Hun te gekke uitvindingen en waanzinnige fantasie? Waarschijnlijk zit jij dan zelf ook vol met allerlei bijzondere ideeën voor een boomhut en laat je die graag zien in je tekeningen op papier, computer of creaties op Minecraft.

 

Deze middag duiken we samen in een paar van de boeken. Wat is jouw favoriete deel van de serie en om welk waanzinnig plan van Andy en Terry moest jij het meest lachen? We horen het graag. We gaan natuurlijk niet alleen maar praten over de boeken. Je mag ook lekker creatief aan de slag. CODA daagt je uit om een tekening van jouw waanzinnige boomhut te maken maar dan wel in Minecraft-stijl. Geen vloeiende lijnen deze keer maar je tekent in blokjes. Lukt jou dat? Geef je snel op dan krijg je al een basisprint opgestuurd om te oefenen.

Als laatste sluiten we af met een leuke Boomhut-Quiz! Weet jij alles over Andy en Terry, hun avonturen, bouwwerken en de personages, die in de verhalen voorbijkomen? Misschien wordt jij wel de ‘alwetende’ van ‘de waanzinnige boomhut’

 

27 juli van 14-15 uur in CODA de Maten

29 juli van 14-15 uur in CODA Dok Zuid