Informatiebijeenkomst Leeskring ‘kunstgeschiedenis’

van
23.07.2019 10:00
t/m
23.07.2019 12:00

Informatiebijeenkomst Leeskring ‘kunstgeschiedenis’

Leeskring ‘kunstgeschiedenis’

Een leeskring is dé plek om met anderen te praten over dat ene bijzondere boek of dat prachtige gedicht dat u gelezen heeft. Dinsdag 23 juli vertellen medewerkers van stichting Senia u graag meer over de leesgroep kunstgeschiedenis die binnenkort van start gaat.

Deze stichting brengt mensen met interesse voor literatuur bij elkaar, deze keer met kunstgeschiedenis en kunstbeleving als centraal thema. Leesgroepen over dit onderwerp verdiepen zich elke zes à zeven weken in een bepaalde kunstenaar, stroming of periode in de kunstgeschiedenis. Het studie- en discussiemateriaal, vooral online via links en afbeeldingen op internet, wordt door kunsthistorici van Senia aangeleverd.

Aanvullende informatie over leesgroepen, de werkwijze en kosten is te lezen op www.senia.nl; deelname aan deze informatiebijeenkomst is uiteraard gratis.

Voor meer algemene informatie over leeskringen en welke boeken daar geschikt voor zijn, kunt u contact opnemen met Wilma Kraayenhof (w.kraayenhof@coda-apeldoorn.nl of 055 5268462).

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in kunst en wilt u meer weten over de leesgroep ‘kunstgeschiedenis’, dan zien we u graag op dinsdag 23 juli in CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299. Uw aanmelding kunt u mailen naar Senia, margotjager@gmail.com onder vermelding van ‘Leeskring kunstgeschiedenis’. Vergeet niet het aantal personen en uw telefoonnummer door te geven.

Stichting Senia